8. oktober 2018

LOOP Fitness Strib/Middelfart og Fredericia - Ugens Virksomhed i Lillebælt, uge 41 – 2018

Har du interesse for fitnesstræning, så har du formentlig hørt om LOOP Fitness. Franchisekonceptet har bredt sig rundt i Danmark med høj fart gennem de seneste år. Betina Frandsen, der er indehaver af LOOP Fitness i blandt andet Strib/Middelfart og Fredericia, er en stor grund til LOOP Fitness’ udbredelse i Lillebælt-området. Hun oplever, at flere og flere mennesker i området får øjnene op for træningskonceptet, der kun tager 24 minutter at gennemføre.

Gennemfør træningen på 24 minutter

Noget af det unikke ved at træne i et LOOP Fitness-center er, at man kan gennemføre sin træning på blot 24 minutter. Konceptet, som altså er at finde i både LOOP Fitness Strib/Middelfart og i LOOP Fitness Fredericia, omfatter i al sin enkelthed en cirkel af seksten maskiner, som man skal igennem to gange, og hvor man her har 45 sekunder ved hver maskine.

- Konceptet består af seksten maskiner, hvor man flytter sig efter Ding-lyden, så man ved, hvornår man skal skifte. Maskinerne er stillet op som en cirkel af henholdsvis trænings- og cardiomaskiner. Man kommer alle de store muskelgrupper igennem, og der er høj intensitet, hvilket også gør, at man kan klare sin træning på kun 24 minutter. Det er naturligvis frit for, hvor meget vægt og intensitet man yder, beskriver indehaver af LOOP Fitness-center Strib/Middelfart og Fredericia, Betina Frandsen.

Foruden træningscirklen indeholder LOOP Fitness Strib/Middelfart og LOOP Fitness Fredericia opvarmnings- og udstrækningsområder. I Strib-/Middelfart-centeret findes én almindelig cirkel til begge køn samt en børnecirkel til børn i alderen otte til fjorten år. I Fredericias LOOP Fitness har man to cirkler – én til begge køn og én kun til kvinder.

LOOP har plads til alle – alle er velkommen

Et hovedfokus i LOOP-konceptet og hos indehaver af LOOP Fitness i Strib/Middelfart og Fredericia i særdeleshed er, at centeret har plads til alle, og at folk føler sig velkommen, ligegyldigt hvem man er. Centrenes besøgende tæller alt fra unge i tyverne og op til 65+.

- Den gruppe af mennesker, der besøger mine fitnesscentre, er ofte nogle, der ikke bryder sig om at komme i et ’normalt’ fitnesscenter. Det kan være det der med, at man skal have det rigtige tøj på, eller at man skal se så perfekt ud, som det er muligt, forklarer Betina Frandsen, der også fortsætter:

- Vi har eksempelvis flere overvægtige, som ikke bryder sig om de ’almindelige’ centre. I LOOP er der plads til alle, og folk får tryghed. Vi gør alt for at dyrke den sociale kontakt og for at tage hånd om folk. Af netop denne grund er det, at vi har bemandet tid og således altid er klar på en snak eller på at hjælpe folk ordentligt ind i systemet. Det der med at blive taget om - det kan vi alle jo godt lide.

Få en gratis uforpligtende prøvetime

Er du interesseret i, om LOOP Fitness kunne være noget for dig, skal du vide, at det altid er muligt at få en gratis og uforpligtende prøvetime.

- Folk skal vide, at det altid er muligt at få en gratis prøvetime. Her er det muligt at blive guidet gennem træningssessionen af en personlig instruktør, så du kommer ordentligt i gang, slutter Betina Frandsen.

LOOP Fitness er i vækst, og konceptet er fortsat på vej frem. Det koster 199 kroner per måned at være medlem. For pensionister og studerende er prisen 169 kroner, og for børn 8-14 år koster det 99,-.

Kontaktinformationer

LOOP Fitness Strib/Middelfart
Sofiendalvej 10 – 5500 Middelfart
Tlf: 41 74 62 63
strib@loopfitness.email
https://loopfitness.com/da/strib/
https://www.facebook.com/loopfitnessstribmiddelfart/


LOOP Fitness Fredericia
Bødkervej 3 – 7000 Fredericia
Tlf: 41 74 62 23
fredericia@loopfitness.email
https://loopfitness.com/da/fredericia/
https://www.facebook.com/loopfitnessfredericia/

 

 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også