28. oktober 2018

LOOP Fitness fejrer 12 år med træning for os helt almindelige danskere

Med sine snart 100 centre har LOOP Fitness-kæden fået godt fat i de mange danskere, som gerne vil træne og holde sig i form, men søger et alternativ til de klassiske fitness centres meget performance-orienterede miljø.

Der er gang i LOOP Fitness, for danskerne er vilde med det jordnære og enkle koncept.

Ifølge kæden selv er forklaringen på succesen den afslappede atmosfære i centrene, den enkle træningsform og et befriende budskab om, at 24 minutters fitness, det er faktisk nok.

LÆS OGSÅ: Jingle Oils og Adventskalender

- Vi ved, at for mange danskere er deres fordomme om miljøet i et traditionelt fitnesscenter en barriere for at overhovedet at sætte deres ben i et fitnesscenter. Derfor har vi valgt at tilbyde noget andet. Hos os er der vægt på at skabe et afslappet miljø; vi har stort fokus på, at vores centre er rene og indbydende; og vi vægter det sociale miljø i centret højt ved blandt andet at indrette hyggelige cafehjørner med gratis kaffe og plads til at få en sludder efter træning, fortæller administrerende direktør i LOOP Fitness Brian Schneider. Og han fortsætter – Dernæst vægter det også højt for mange, at vores træningskoncept er så enkelt og effektivt, at din træning er klaret på en halv time.

Lige nu er der 96 LOOP Fitness centre at vælge imellem rundt omkring i landet, og umiddelbart efter årsskiftet regner kæden med at runde 100 centre.

Træning for hele familien i afslappede rammer

LOOP bygger på et enkelt men effektivt træningsprogram, hvor hele kroppen trænes igennem på kun 24 minutter. Træningen foregår i 16 maskiner placeret i en cirkel. Her er ingen faste tider eller indviklede træningsprogrammer: du kommer, når det passer dig, springer ind i træningscirklen et vilkårligt sted, og så er du i gang.

 I cirka 1/3 af LOOP’s centre kan de 8-14-årige desuden også træne i deres egen træningscirkel med maskiner specielt indrettet til børns endnu ikke færdigudviklede fysik. På den måde bliver træningstid også lig med familietid.

Fødselsdagstilbud på træning i uge 43 og 44

I disse uger fejrer LOOP 12-års fødselsdag med et godt tilbud. Indtil 5. november sparer du nemlig oprettelsen og træner de første 30 dage for kun 1 kr. Herefter koster abonnementet 219 kr. pr. 30 dage.

Læs mere om LOOP Fitness Fredericia og LOOP Fitness Strib-Middelfart på BEST OF Fyn

 

 

 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også