16. januar 2020

Livsstilscenteret – Ugens virksomhed uge 3 – 2020

Sundheds- og skønhedsklinik

Livsstilscenteret er en sundheds – og skønhedsklinik beliggende centralt i Middelfart. Livsstilscenteret blev startet i 2006 af Eva Adler Juul, som har en 10-årig baggrund inden for hudpleje, fysiurgisk massage, coaching, samt erfaring med kosmetisk kirurgi fra DanClinic i Århus. 

Livsstilscenteret tilbyder

På Livsstilscenteret tilbyder Eva og Pia et bredt udvalg af forskellige behandlinger. Det er ikke kun hudforyngende behandlinger der er i fokus, men også slankebehandling, smertebehandling, coaching i forhold til stress, samt behandling af afhængighed f.eks. rygning. 

Fokus på god tid, omsorg og individuel kundebehandling 

Hos Livsstilscenteret har de gjort det til deres mission at få kunden til at føle sig tryg, altid i centrum og møde dem i øjenhøjde. Hos Eva og Pia kan man som kunde være sikker på, at blive mødt og forstået med de problemstillinger man måtte have, og efterfølgende blive præsenteret for et skræddersyet behandlingsforløb. 

- Det der driver os i vores hverdag og giver arbejdsglæde, er at se resultater hos de mennesker, vi forsøger at hjælpe! F.eks. er vi super gode til rygestop, og gode til at møde folk i øjenhøjde i forhold til deres afhængighed, og se hvad den enkelte person har behov for. 

I konstant udvikling

Hos Livsstilscenteret vil de gå langt for at hjælpe deres kunder og sørger derfor løbende, at tage efteruddannelser og kurser, således at de kan være opdateret på de nyeste behandlingsmetoder. 

Trænger du til nye vaner i 2020? 

Eva Adler Juul er også coach, og bruger til dagligt sin erfaring og kompetencer til at hjælpe og rådgive sine kunder, omkring sundere vaner og afhængighedsproblemer bl.a. rygning, og hvordan man stopper. 

Nuværende tilbud hos Livsstilscenteret 

20% på slankebehandling. 

20% på hudforyngende behandling med speciel peeling. 

Livsstilscenteret tilbyder både behandlingsforløb til private og firmaer. 

Kontakt Livsstilscenteret 

Østergade 34, 5500 Middelfart 

Telefon: + 45 64 41 01 08

Mail: info@livsstilscenteret.dk

Hjemmeside: https://livsstilscenteret.dk

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også