1. oktober 2018

Linhardt Auto holder åbent til kl. 24 - mandag til torsdag

Linhardt Auto har udvidet deres åbningstider, så der er åbent når deres kunder har tid og behov.  Med de nye åbningstider holder de nu åbent helt til kl 24 mandag-torsdag! Selvfølgelig uden dyre gebyrer og tillæg!

 "Vi har valgt dette, både for at kunne tilbyde noget ekstra til vores privatkunder, men bestemt også for at kunne være en stærk samarbejdspartner for erhvervskunder – særligt tænker vi kunder inden for transport og håndværker faget! Vi ved hvad deres tid er værd!

Bygge- anlægsbranchen er i disse tider i et opsving, så mange næsten ikke kan følge med eller finde arbejdskraft nok.. Skal bilerne så også undværes i arbejdstiden pga værkstedsbesøg, bliver det dyrt for mestrene rundt omkring!" 

Linhardt Auto har en varevogns- og erhvervsafdeling med special uddannet varevognsmekaniker!

LÆS OGSÅ: Linhardt Auto er Ugens Virksomhed i Odense

De har online booking, hvis man er til det – ellers er man selvfølgelig altid velkommen til at ringe (telefonen er også åben til kl 24), eller svinge ind forbi værkstedet..

Hos Linhardt Auto har de respekt for deres kunders penge, smil på læben og er ærlige! Den gode oplevelse, samt afstemning af kundens forventninger og behov er altid i fokus!

Linhardt Auto tilbyder leasing til både private og erhverv, samt service aftaler på nyere biler – hos Linhardt Auto kan det meste lade sig gøre! Deres mekanikere klar dag og nat, for at sikre kunderne ALTID er godt kørende! Det er service og fleksibilitet på højt plan.

Læs mere om Linhardt Auto på BEST OF Fyn og book dit næste service her

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også