23. november 2018

Lillebælt Sport og Kultur inviterer til stort LAN-party

D. 8. – 10. februar kan du komme til stort lanparty – MIDLAN II – i Lillebæltshallerne. Arrangementet er stablet på benene af Lillebælt Sport og Kultur i samarbejde med GTR24H, der igen i år giver eSportsinteresserede muligheden for en interessant weekend med computerspil og socialt samvær.

LÆS OGSÅ: Skousen går amok med vilde Black Friday-rabatter

Igen i år bliver der fuld knald på. Foruden computerspil kan tiden bruges på en tur i Strib Svømmehal, en bowlingtur i King Pin Bowl & Diner eller en tur i motionscenteret. Mulighederne er mange, og alt er inkluderet i din billet. Der er dømt computerspil, hygge og socialt samvær for alle pengene.

LÆS OGSÅ: Masser af Black Friday-tilbud hos Tryde Andres

Skal du og dine venner med, kan I købe billet på MIDLAN.net. For de, der er hurtigt ude, køres der Early Bird-priser til kun 195 kroner indtil d. 6. januar. For campere, der ikke er hurtigt nok ude og venter til efter d. 6. januar, er prisen 245 kroner for at deltage. Det er altså bare om at rushe ind på MIDLAN.net og købe sin billet. Vi gør opmærksom på, at der kan vælges mellem flere billettyper. Uanset hvad er tilmeldingen er bindende – billetter refunderes altså ikke. Lillebælt Sport og Kultur og GTR24H glæder sig til at se dine venner og dig til en perfekt gamerweekend!

 

Skrevet af:
Mads Egmose
BEST OF Fyn

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også