13. juli 2018

Lej luksusautocamper hos Kais Caravan til sommerferien

Autocampere bliver en mere og mere central del af danskeres ferier, og særligt luksusudgaverne af autocampere giver en speciel og uafhængig ferieoplevelse med samvær både udenfor og under kørsel. Netop luksusudgaven af en autocamper er, hvad du hos Kais Caravan i Ejby lige nu har mulighed for at leje. Campingcentret har nemlig fået den helt nye luksuscamper, Weinsberg Cara Suite 700ME, fra år 2018 hjem. 

LÆS OGSÅ: Huset søger ny medarbejder

I Weinsberg Cara Suit 700 ME'eren får du et veludstyret, rullende hjem med både køkken, toilet og brusebad, hvilket gør dig totalt uafhængig, da du har alle nødvendigheder, som du måtte få brug for. Autocamperen har plads til op til fire personer og er monteret med luksusudstyr som fast markise, bakkamera, navigation, fartpilot og elektrisk cykelholder med plads til to cykler. Udover ovenstående får du følgende inventar:

  • Èt bord med fire positionsstole samt to fodstøtter.
  • Service til fire personer samt alt nødvendigt køkkengrej.
  • TV med gratiskanaler.
  • Gasflasker.
  • Kemikalier til toilet.
Priserne for at leje autocamperen er følgende:
  • 01/06 - 31/08 - pris per uge inklusive 2100 kilometers kørsel: 9800 kr.
  • 01/09 - 31/12 - pris per uge inklusive 2100 kilometers kørsel:  7800 kr.

Køres der mere end de 2100 kilometer, betaler I to kroner per ekstra kørt kilometer. Vælger I at leje autocamperen i tre uger eller mere, betaler I ingenting for kørte kilometer. Opstartsgebyr inklusive sluttelig rengøring er 1400 kr. Et depositum på 5500 kr. betales ved bestilling - bestilingen er bindende, når depositum er betalt. 

Læs mere om autocamperen og send forespørgel herpå lige her!

Ønsker du mere info? Kontakt Kais Caravan på telefon 64462646 eller mail kontakt@kais-caravan.dk

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også