10. december 2018

Lebæk A/S – Ugens Virksomhed i Lillebælt, uge 50 – 2018

Året var 1998, da Klaus Lebæks lyst til at drive eget firma blev så stor, at han valgte at starte egen tømrer- og snedkervirksomhed. Siden 1998 er det gået stærkt. I dag beskæftiger Lebæk tømrer- og snedkerfirma hele 52 medarbejdere, der udfører professionelle løsninger til både erhverv og private kunder  

Passionerede omkring det, der udføres for kunden  

Èn ting, som du kan være sikker på, når du vælger Lebæk A/S som tømrer- og snedkerfirma, er at blive mødt af medarbejdere, der alle er passionerede omkring det, de laver. Alle medarbejdere hos Lebæk A/S er specielt udvalgt ud fra deres individuelle kompetencer. Herigennem sikres det nemlig, at de medarbejdere, der knyttes til et specifikt projekt, alle er uddannede i, og har erfaring med, lige præcis den type opgave, som kunden skal have løst. 

- Det er klart, at vi går meget op i, at vores ansatte skal være passionerede omkring de opgaver, de kommer til at udføre, når de bliver ansat hos Lebæk A/S. Dette, oplever vi, giver nogle gode resultater og tilfredse kunder, og det er altid vores mål, når der indgås en aftale med en kunde, forklarer Christina Jørgensen, der er bygningskonstruktør hos Lebæk A/S 

En større del af de passionerede medarbejdere hos Lebæk A/S er lærlingeLebæk A/S mener, at de som lokal fynsk virksomhed har et særligt ansvar for de unge i områdetHerudover engagerer indehaver af Lebæk A/S, Klaus Lebæksig ved at være manden baLærling Vestfyn-netværket, der har til formål at gøre noget socialt for lærlinge i området. Ud af de i alt 52 medarbejdere, der er at finde hos Lebæk A/S, er 14 af disse lærlinge. 

Indtager ofte rollen som hovedentreprenør 

Hos Lebæk A/S beskæftiger man sig med både erhvervsrelaterede arbejdsopgaver og med private kunder, og dette sker ofte i rollen som hovedentreprenør. Som hovedentreprenør er det Lebæk A/S’ opgave at styre slagets gang og altså samarbejdet med underentreprenørerne på projekterne.   

Vi oplever mere og mere, at bygherrer ønsker, at det er en hovedentreprenør, der skal stå for deres projekt - både i erhvervslivet og hos de private. Vi påtager os gerne rollen som hovedentreprenør  både små og større projekter. Det er således tit os, der står for at styre arbejdsgangen på projekterne, og det har vi stor succes med. Vi får både positive tilbagemeldinger fra vores samarbejdspartnere og fra kunder, beskriver Christina.  

Projekterne vælter ind 

Selvom det er vintertid, og dette for flere håndværkere betyder mindre at lave, er dette ikke noget, som Lebæk A/S mærker noget til. I over tyve år er det gået fremad, og sådan skal det naturligvis blive ved. 

Der kommer rigtig mange projekter ind, og mange vil gerne have tilbud på opgaver. Sådan har det været i tyve år nu, så der er selvfølgelig ingen tvivl om, at vi gør mange ting rigtigeMan kan selvfølgelig altid blive bedre, og det er naturligvis også noget, som vi stiler efter hver dag. Vi vil naturligvis gøre alt for, at denne positive udvikling også fortsætter i fremtiden, slutter Christina Jørgensen.  

Kontaktinformationer 

Lebæk A/S 
Gelstedvej 45 – 5560 Aarup 
Tlf: 6449 2505 
kl@lebaek.dk  

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også