19. januar 2017

Kvalitetsvilla til salg hos Nybolig Middelfart

Kvalitetsvilla i godt boligområde med familievenlig indretning

Står du uden hus og har du hænderne fyldt med unger, så har Nybolig Middelfart den perfekte villa klar til dig!

Området:

2 plans villa beliggende i et børnevenligt boligområde. Godt udviklet stisystem som giver en sikker skolevej. 2 km til Middelfarts centrum, skoler, flere indkøbsmuligheder, KulturØen m.m. Golfbane, Middelfart Maria og stranden er kun få minutters gang fra boligen. 10 minutters kørsel til den fynske motorvej hvor man inden for 20-30 min når både Vejle, Kolding og Odense. 

Ejendommen:

Attraktiv villa i 2 plan til den plads krævende familie. Villaen er opført i 2011 og har et boligareal på 233 m², villaen er optimalt indrettet og med godt materialevalg. For enden af stenbelagt og oplyst indkørsel findes carport samt 2 stk. udhus. Til villan er flere gode terrasser bl.a. ny stor sydvestvendt træterrasse. Haven er udlagt med græs og nem at vedligeholde.  

Indretningen:

Denne kvalitetsvilla byder på: Entré med bryggers hvor der er god plads til overtøj, vaskefacilliteter m.m. Herfra træder man ind i det store og moderne køkken/alrum, som har stor kogeø, alt i hårde hvidevarer og god opbevaringsplads, der er depotrum i forbindelse med køkkenet. Fra køkken/alrummet er der adgang til 2 værelser, som kan bruges til kontor og/eller børneværelser. Ligeledes er der fra køkken/alrummet adgang til stuen med stort vinduesparti, der giver et godt lysindfald. Fra stuen og køkken/alrummet er der adgang til den store sydvestvendte terrasse med god plads til spisested og grill. 

1. salen indeholder: Et godt opholdsrum med adgang til stort soveværelse med walk-in closet, kontor, et lækkert badeværelse med spa, samt den rummelige stue med plads til sofaarrangement, gæsteseng, bordfodbold m.m. Herfra er der udgang til den sydvestvendte altan, hvorfra der er udsigt til vandet.  

Planløsningen gør det muligt at lave en børne- og voksenafdeling. 

- Alt i alt en villa med god beliggenhed der udstråler kvalitet.

Villaen har beliggenhed i midten af Middelfart på Rømøvænget 31

Se den skønne villa her...

Book en fremvisning her...

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også