9. september 2019

Kragsbjerggaard - Ugens Virksomhed, uge 37 - 2019

Kragsbjerggaard er som taget ud af et eventyr. Med sin 21.000 kvm. store grund og et bygningsareal på 3.000 kvm., ligger stedet som en skjult perle, tæt på både motorvej og Odense C.

Omtumlet tilværelse
Siden 1747 har Kragsbjerggaard undergået en omtumlet tilværelse. Den nuværende hovedbygning er opført i årene 1830-35, siden blev tre længer opført efter at Odense Kommune overtog stedet i 1950'erne. Efter en gennemgribende ombygning, åbende stedet som Odense Vandrerhjem d. 27. marts 1958.

En ny begyndelse
Vi spoler hastig frem til d. 2. januar 2019 hvor en ny ejerkreds overtager stedet efter at have vundet en udbudsrunde af Odense Kommune. Siden da er en renoveringsproces påbegyndt, der hastigt bringer herregården helt up to date med tidens krav til moderne faciliteter.

I dag tilbyder stedet bl.a. 1-8 sengs værelser, god plads til lejrskoler og alle former for sportsgrupper. I kælderen findes stort spillerum med bl.a. bordtennis, airhockey og bordfoldbold.

Nye møde- og konferencerum
Møde-, selskabs- og konferencelokaler med 86" tommer touchskærme, hvor der er plads til op til 80 personer, kan Kragsbjerggaard også tilbyde. Herudover stor gratis p-plads med 3 busholdepladser.

Hotel-lejligheder på vej
Fra april 2020 tilbydes der 8 nye hotel-lejligheder, beliggende i det gamle hovedhus, med adgang lige ud til 16.000 kvm. skov.

Kompetente kræfter
Bag denne relancering finder vi et kompetent ledelsesteam bestående af to ægtepar, Kim Kryger Falden, Tina Falden, Steen Kusch og Kate Falden med en solid samlet baggrund indenfor ejendomsudvikling, bogholderi, udlejning, HR, økonomi og IT.

Her finder vi også både en tidligere tømrer/bygningskonstruktør, elektriker/el-installatør og sundhedsplejerske. Alt sammen kompetencer der til fulde bliver udnyttet, når et sted som Kragsbjerggaard skal renoveres, udvikles og driftes.

Satser det hele
Fælles for dem alle er at de er gået all-in og har vekslet faste job, sparepenge og tryghed, for en 70-80 timers arbejdsuge i et, for dem, helt nyt setup. Det er dog netop denne friske vinkel de oplever at få ros for. Og det er her, i de nye udfordringer, at det daglige drive for at udvikle stimuleres.

Fantastisk modtagelse
Siden åbningen i starten af dette år har modtagelsen været intet mindre end fantastisk. Der har været afholdt konfirmationer, fester, og barnedåbe. Turister og familier har været forbi. Det samme har politiske ungdomsorganisationer, sportsforeninger og håndværkere. Stedet har fast 50 spisende gæster til morgenmad. Kort sagt - alle bruger og er velkomne på Kragsbjerggaard.

Gode medarbejdere
Til at få alt dette til at glide er der, udover de 4 i lederteamet, ansat en murer og en rengøringsdame på fuldtid. Resten af staben udgøres af 10 stk. timelønnede studerende. En supergod kok er selvfølgelig også tilknyttet til at forkæle smagsløgene. Ejerne sætter en ære i at stedet altid fremstår rent, pænt og præsentabelt.

En smuk svane
Det er nærmest poetisk at et sted, som i sin tid blev gæstet af H.C. Andersen, selv undergår en transformationsproces frem mod (igen) at blive en smuk svane. Målet er at endnu flere skal få kendskab til den uslebne diamant der ligger centralt i Odense, til priser hvor alle kan være med. Indtil videre har modtagelsen oversteget al forventning.

Tilbud til dig
Står du og skal afholde møde eller konference? Så har Kragsbjerggaard et supergodt tilbud til dig: Book plads inden d. 1. november og få 15% rabat. Skriv allerede nu til Tina Faldentina@odv.dk

Læs meget mere om Kragsbjerggaard HER

Adresse: Kragsbjergvej 121, 5230 Odense
Telefon: 42 41 52 30
Mail: odv@odv.dk
Hjemmeside: https://www.odv.dk

Skrevet af:
Stephan Green
BEST OF Fyn

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også