6. september 2018

Foredrag i Arkaden Food Market

Lokal jernmand åbner op for sine oplevelser fra tv-serien ’Korpset – Gjort af det rette stof’

Mandag d. 22. oktober 2018 kl. 20.00-21.00 kommer en af de to vindere, Simon Bruntse Andersen, også kendt som aspirant nummer 7 fra tv-serien ’Korpset – gjort at det rette stof’, forbi Arkaden Food Market og fortæller som sine oplevelser før, under og efter sin deltagelse i aspirantkurset. 

Den ultimative udfordring

I foråret 2018 kunne hele Danmark spændt følge med i de fysisk og mentalt hårde udfordringer som 30 aspiranter blev udsat for i tv-serien ’Korpset – gjort af det rette stof’, hvor fire tidligere jægersoldater viste, hvad der skal til for at blive elitesoldat. Én efter én bukkede aspiranterne under for det hårde pres, hvor der til sidst kun stod to tilbage som vindere, nemlig aspirant 5 og 7. Sidstnævnte er den lokale helt, Simon Bruntse Andersen, som i den grad er gjort af det rette stof. En dominerende præstation på mange af kursets udfordringer gav pote i sidste ende, men det har ikke været en dans på roser, hverken før, under eller efter oplevelsen.

Simon vender tilbage til Odense og giver et medrivende indblik i hele oplevelsen, samt hvilke ting han har lært af kurset. Her kommer Simon blandt andet ind på en alvorlig knæskade, hvor han måtte aflyse alle sine triatlonstævner, og som nær havde forhindret ham i at deltage i optagelsesprøven. Han fortæller også om, hvordan han bedst muligt forberedte sig på de udfordringer, som han ville støde på i Korpset.

Derudover vil han komme ind på nogle af de situationer, som har været særligt vigtige og afgørende for egen udvikling og det samlede resultat i programmet.

Kurset har ikke været uden konsekvenser. Simon vil i løbet af foredraget give et indblik i, hvad det fysisk og psykisk fik af konsekvenser for ham, samt hvad han fik ud af og lærte af hele forløbet med Korpset.

En medrivende, inspirerende og taknemlig aften

Den lokale ironman-triatlet, Simon Bruntse Andersen, glæder sig meget til at vende hjem og fortælle om sine oplevelser og erfaringer, men foredraget er mest af alt ment og arrangeret som en stor tak for den massive opbakning før, under og efter Korpset. Foredraget foregår i Arkaden Food Market mandag d. 22. oktober 2018 kl. 20-21 og koster kun symbolske 30 kr, så Simon og Arkaden kan holde styr på, hvor mange der kommer. I prisen er derfor inkluderet en øl eller sodavand. 

Læs mere på Facebook og om Arkaden Food Market på BEST OF Fyn

Køb din billet her

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også