27. august 2019

KontorXpressen - Ugens Virksomhed, uge 35 - 2019

Et nyt kontorfællesskab har set dagens lys i Middelfart Midtpunkt, med et navn der passer til den fordelagtige placering tæt på motorvej, station og anden offentlig transport.

Højt til loftet
- Vi vil skabe et moderne kontorfællesskab, hvor der er højt til loftet, og fællesskabet er i fokus. Via netværk, vidensdeling og gode relationer, kan vi sammen skabe vækst for hinanden. Alt dette samlet i unikke omgivelser, omgivet af Lillebælt og lige midt i landet siger medejer Thomas Søfeldt om visionen.

Historien bag
Ejerkredsen tæller også speedwaystjerne og tredobbelt verdensmester Nicki Pedersen samt markedsføringsekspert Dorte Søfeldt. Deres historie går langt tilbage. Det hele startede i 1985, hvor de første gang krydsede klinger, i nogle drabelige fodbolddyster i frikvartererne i 2. klasse, mellem deres rivaliserende parallelklasser.

De fandt dog hurtigt ud af, at sammen var de stærkere, og det skulle vise sig at holde stik gennem livet.

Verdensmestre
2003 står som noget helt unikt for dem alle. Året var kulminationen på mange års hårdt arbejde, hvor troen på den retning der var valgt, udmøntede sig i et individuelt verdensmesterskab. Denne arbejdssomhed og vilje til at lykkes, har de siden taget med i de projekter, de involverer sig i.

Sammen er vi stærkere
Hver især bestrider Thomas, Nicki og Dorte nogle helt unikke kompetencer indenfor lederskab, kommunikation, innovation og med en tilgang der er serviceminded, fokuseret, troværdig, positiv og energisk. Alt dette samlet i et unikt fællesskab under mottoet - sammen er vi stærkere.

Spændende virksomheder
Der er tale om et lyst og indbydende kontorlandskab, med et helt særligt tema der skal opleves. Listen af virksomheder der har til huse her vokser støt og tæller bl.a. navne som Onlime, WordHouse og Wecofish.

Stor fleksibilitet
Har du kundemøder midt i landet klarer KontorXpressen også det. Med kapacitet op til 26 personer i det største mødelokale og muligheden for at booke, alt efter timeforbrug, skulle det meste kunne lade sig gøre. Adresseservice eller flyverplads er også muligt, hvis du ikke lige er til et regulært kontor. Selv kontormøbler kan lejes. Det hele til overkommelige priser.

Klik eller kig forbi og kom med på KontorXpressen allerede nu.

Adresse: Jernbanegade 75-77, 5500 Middelfart
Telefon: 40 10 70 22
Mail: info@kontorxpressen.dk
Hjemmeside: https://kontorxpressen.dk

Skrevet af:
Stephan Green
BEST OF Fyn

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også