16. december 2019

Kondal Trailer Center – Ugens virksomhed – Uge 51, 2019

Kondal Trailer Center – Ugens virksomhed – Uge 51, 2019

Kondal Trailer Center har specialiseret sig, samt haft stor succes med, at levere kvalitets trailerløsninger til både private og erhverv siden 2013. Virksomheden består af 3 dygtige og servicemindede medarbejdere og ikke mindst ejeren Kenneth Kondal. Virksomheden har afdelinger i både Ejby og Odense - begge steder tæt på motorvejen.

Kondal Trailer Center har stor succes

Kondal Trailer Center har siden starten i 2013 arbejdet hårdt for at finde vejen, hvor de kan afspejle deres passion og service på bedste vis overfor deres kunder - og det har de heldigvis haft stor succes med! Hos Kondal Trailercenter er det nemlig kunden, der er i fokus og der handles udelukkende ud fra kundens ønsker og præmisser. Du kan være helt sikker på, at du kommer hjem med den helt rigtige trailer til dit behov, eller at din trailer kun får den nødvendige reparation. Sikkerhed, kundeservice, høj kvalitet og meget høj kundetilfredshed har kendetegnet Kondal Trailercenter siden starten i 2013.

Service og god kvalitet er lig med arbejdsglæde

Hos Kondal Trailer Center er der fokus på service, ærlig og seriøs vejledning og fremfor alt - kvalitetsløsninger tilpasset kundens behov. Kondals team sætter en stor ære i at sætte sig ind i den individuelle kundes behov og herefter vejlede dem til den rette trailerløsning.  

Når Kondal og hans team rådgiver deres kunder, er det ikke bare et arbejde - men deres direkte passion for deres fag og de sætter en dyd i at rådgive deres kunder rigtigt. Endvidere ynder de også, foruden at rådgive om en god trailerløsning, at levere en god oplevelse for kunden, uanset om det er en kunde, der stifter sit første bekendtskab med trailerverdenen, eller om det er en erhvervskunde, som har prøvet det mange gange. Kondal Trailer Center er både leveringsdygtig i trailere til hverdagsbrug, men også i mere specialiserede produkter såsom erhvervstrailere, Cargo transportere, Auto- og MC-trailere, samt bådtrailere.

Sikkerhed i højsæde

Kørsel med trailer i trafikken er et stort ansvar, og derfor er sikkerhed også et af Kondal Trailer Centers største fokuspunkter. Kenneth fortæller, at det ofte kommer bag på folk hvor mange ting, der skal være i orden med deres trailer, før den opfylder de lovmæssige krav. De kan give din trailer et gennemgribende serviceeftersyn efter alle kunstens regler med fokus på sikkerhed og de lovmæssige krav. Hos Kondal Trailer Center kan du altså trygt og sikkert levere din tralier, uanset om det drejer sig om en reparation eller et serviceeftersyn. Kondal og hans team holder altid kunden orienteret om prisen, inden reparationen eller eftersynet påbegyndes, så kunden aldrig står med en omkostning, der er højere end aftalt. En reparation bliver altid afstemt ud fra kundens behov, samt de lovmæssige krav. 

Fremtiden byder på fornyelse

Hos Kondal ønsker man også at være på forkant med kundernes fremtidige købemønstre, hvorfor de netop har lanceret en ny hjemmeside, der skal gøre det nemmere og mere overskueligt for kunderne at finde frem til den mest optimale trailerløsning - stadig skræddersyet efter kundens behov. 

Læs meget mere om Kondal Trailer Center lige her...

Adresse: Industrivej 6, 5592 Ejby

Telefon: 28 91 59 15

Mail: kenneth@kondal.dk

Og besøg deres nye hjemmeside her: https://trailercentret.dk

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også