14. maj 2018

Kondal Trailer Center - Ugens Virksomhed i Lillebælt, uge 20 - 2018

Hos Kondal Trailer Center er råd og vejledning to nøgleord. Siden indehaver af trailercentret, Kenneth Kondal, for seks år siden åbnede sin virksomhed, har de banket derudad med salg af trailere. Faktisk er det hele gået så stærkt, at Kondal Trailer Center, der indtil videre har haft til huse i Ejby, nu har udvidet til også at have en butik og et stort showroom i Odense.

Et trailercenter med gode råd og vejledning

For indehaver af Kondal Trailer Center, Kenneth Kondal, var det for seks år siden opfattelsen, at Fyn manglede en trailervirksomhed, hvor det var muligt for kunder at få gode råd og vejledning om behov, regler for kørekort  og trækkraft. Tilbage i 2012 var det tendensen, at trailere var noget, man købte i byggemarkeder, og netop denne kendsgerning var det, at Kenneth Kondal ville lave om på med sit nye trailercenter:

- Grunden til, at vi startede Kondal Trailer Center, var, at vi mente, at der eksisterede et behov for en virksomhed, der solgte trailere og samtidig kunne give gode råd og vejledning herom. Vi lavede derfor en internetbutik, hvor folk kunne researche, og dette kombinerede vi så med et stort showroom i Ejby, hvor kunden så herigennem fik mulighed for også at kunne forholde sig til sit produkt.

Frem til i dag har Kenneth Kondal fået selskab af samarbejdspartner, Karin Mengers, som står for virksomhedens nye afdeling i Odense. På lønningslisten er tilmed en marketingmedarbejder og to mekanikere, der brænder lige så meget for arbejdet med salg af trailere, som Kenneth og Karin gør.  

Showrooms i både Ejby og Odense

Som det er indikeret ovenfor, har Kenneth og Kondal Trailer Center i dag udvidet butikken, således de ikke kun har et stort showroom i Ejby. Med åbningen af et showroom i Odense har også kunder i Odense og omegn nu nem adgang til at komme ud at kigge på et bredt sortiment af forskellige trailere:

- Det har været vigtigt for os også at åbne et showroom i Odense. Vi mener, det er afgørende for trailerkunder at kunne komme ud at se på deres kommende trailer, således de herigennem har mulighed for at kunne forholde sig til den. Dertil leverer vi et højt niveau i forhold til råd og vejledning, og det, mener vi, ligeledes er et vigtigt element for kunden, udtrykker Kenneth Kondal.

Ud over muligheden for at kunne se nærmere på en masse forskellige trailere, fungerer Kondal Trailer Centers to showrooms også som butikker. Kunder har altså mulighed for at købe sin trailer med det samme, når de er ude at kigge i ét af Kondals to showrooms. Kondal Trailercenter er godkendt af SKAT i forhold til at kunne registrere og montere nummerplade på trailere. Dette betyder, at din nye trailer er køreklar, når du henter den.

Hos Kondal gør du altid en god handel

Når du handler hos Kenneth og Kondal Trailer Center, kan du være sikker på, at du altid ender med at få gjort dig en god handel. Èn af trailercentrets filosofier er, at de ikke sælger noget, de ikke selv kan stå inde for. En anden mærkesag for Kondal Trailer Center er, at de altid lægger utrolig meget energi i have størst muligt kendskab til markedet. Som kunde hos Kondal Trailer Center får man således en meget ærlig oplevelse:

- Hos Kondal (Trailer Center red.) går kunder ikke forgæves. Vi er virkelig gode til alt, der omhandler trailere, og samtidig er vi indforstået med, at vi ikke skal bruge energi på at gøre os i alt muligt andet. Vi skal holde os til trailere, som vi er gode til, således vi på denne måde kan give kunden en ærlig oplevelse. Herigennem sikrer vi os, at vores kunder altid har gjort en god handel, når de har handlet hos Kondal Trailer Center, beskriver Kenneth det.

En anden fordel ved Kondal Trailer Center er, at de prismæssigt kan konkurrere med selv de billigste på markedet. Dette til trods for at kunder hos Kondal Trailer Center altid får en trailer med høj kvalitet.

Kondal skal være ’trusted advisor’

Hos Kondal Trailer Center er det planen, at de fremover skal blive ved med at være gode til det, de allerede er, nemlig salg og service af trailere. For indehaver, Kenneth, er det vigtigt, at trailercentret holder sig til trailere og ikke begynder at brede sig ud over en masse, ligesom det er tilfældet for mange byggemarkeder:

- På sigt vil vi gerne være ’trusted advisor’ inden for trailere. Vi vil have, at folk skal tænke Kondal, når de tænker på trailere. Jeg mener kun, at vi kan opnå dette, hvis vi holder fokus på de ting, vi kan, og ikke begynder at beskæftige os med alt muligt andet, der ikke har med trailere at gøre, afslutter Kenneth Kondal.

Mangler du en ny trailer til sommerens havearbejde? Så giv Kondal Trailer Centers showsrooms i enten Ejby eller Odense et besøg.

Læs mere om Kondal Trailer Center på virksomhedens profilside her på BEST OF Fyn

Kontaktinformationer

Kondal Trailer Center
Industrivej 6, 5592 Ejby
Energivej 4A – 5260 Odense S
Tlf: 28 915 915
kenneth@kondal.dk
https://trailercentret.dk/
https://www.facebook.com/Trailercentret/

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også