4. juli 2019

Køb et bæredygtigt køkken hos Rotpunkt Køkken Odense

Som Danmarks eneste leverandør af 100% bæredygtige køkkener, bliver Rotpunkt Køkken Odense tit spurgt om, hvad et køkken koster og hvor meget ekstra man skal betale, for at det bliver lavet bæredygtigt, miljøvenligt og uden at gå på kompromis med kvaliteten. Svaret er - ingen merpris, bare meget mere for prisen.

En af de mest populære køkken-modeller hedder Power LX, det er en fuldmalet MDF-front der kan laves i alle farver. Dette køkken koster kr. 47.155,- Og det er vel at bemærke for, alle de fuldfarvede skabe, med låger, skuffer, gavlsider, sokler, greb, grebsprofiler og bordplader.

Du kan også vælge at få dit nye køkken lavet i den bæredygtige køkken-model Zerox FM, det er en kunststofsbelagt BioBoard-front. Så vil det samme køkken komme til at koste kr. 38.676,- Du sparer faktisk over 8.000,- på dette køkken, bare ved at vælge den bæredygtige GreenLine-serie, frem for den traditionelle lakerede front.

Vi har samlet serien af bæredygtige køkkener under navnet GreenLine. Dem kan du lære meget mere ved at kigge ind til Rotpunkt Odense, og tage en snak med Nikolaj.

Læs mere om Rotpunkt Køkken Odense HER

Åbningstider:
Mandag-torsdag kl. 10-17.30
Fredag kl. 10-18
Lørdag kl. 10-14

Adresse:
Tarupvej 71
5210 Odense NV

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også