25. marts 2020

Klingenberg Ost & Delikatesser: Vi er her stadig!

Udmelding fra Klingenberg Ost & Delikatesser - Vi er her stadig!

Men de er selvfølgelig dybt berørte af den situation, vi alle sammen står i lige nu.
I Klingenberg Ost følger de udviklingen af COVID-19 tæt, og tilpasser sig heletiden myndighedernes råd og anbefalinger. De tager alle forholdsregler, og har deres kunders og medarbejderes sikkerhed i højsædet i alt, hvad de gør.

Deres butikker har åbent, og har taget alle initiativer for sikkerheden er i top med begrænset antal i butikken, håndsprit m.v. 

Deres onlinebutik holder åbent som altid. Du kan sidde derhjemme i ro og mag og bestille dine oste, få dem bragt hjem eller benytte dig af deres Klik & Hent løsning på tapas. Prøv evt. deres nye kasse til hverdagsnyderen, som bl.a. indeholder en lækker mellemlagret skæreost og deres egen Knas Ost. 

KØB også et gavekort, glæd dig selv, dine kære eller køb gaven til næste runde fødselsdag nu.. Det vil hjælpe os enormt. 

Du kan altid stille spørgsmål på mail: cheeseweek@klingenbergost.dk til en levering og bestilling.

De håber på din forståelse under omstændighederne, men at du vil besøge dem alligvel. De lover, at når vi er “på den anden side” SÅ tager de godt imod i ALLE deres butikker med nogle rigtige god tilbud...

Dog er hjemmet det vigtigste sted i verden. Og lige nu er det også det sikreste sted at være, så benyt lejligheden til at bestille en oste-kasse leveret direkte hjem.

Deres medarbejdere glæder sig til at byde dig velkommen i deres butikker. Du ønskes et smukt forår.

Pas godt på dig selv og dine nærmest!

Hør mere fra Klingenberg Ost & Delikatesser lige her...

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også