21. oktober 2019

KH Anlæg og Planteservice - Ugens Virksomhed, uge 43 - 2019

KH Anlæg & Planteservice har i årevis gjort en dyd ud af at passe kundernes haver. Deraf sloganet ”Kærlighed til din have” – en kærlig behandling i de mest kreative og kvalitetssikre hænder.

Det ligger til familien

KH Anlæg & Planteservice er en enkeltmandsvirksomhed, som blev grundlagt i 2016 af Anders Hansen. Trods virksomhedens nyere etablering stikker rødderne dybt i plantebranchen. KH Anlæg er baseret på baggrund af en familiehistorie, der går flere årtier tilbage. Anders’ farfar, Kjeld Hansen, ejede planteskolen Kaleko i Faaborg i mere end 60 år. Da Kaleko lukkede, etablerede Anders KH Anlæg & Planteservice, her blev kunderne budt velkommen til Gelsted, hvor KH Anlæg nu kan tilbyde over 60 års erfaring som anlægsgartner i Odense og Middelfart.

Sætter en ære i havearbejde

De mange års erfaring betyder, at KH Anlæg & Planteservice er en unik og kompetent virksomhed, som forstår sig på deres kunders behov og ønsker. Med et omfang på 3-4 ansatte er kunderne garanteret en personlig rådgivning, hvor virksomhedens størrelse afspejler den intimitet, du finder i deres kundekontakt.

KH Anlæg & Planteservice tilbyder ”KHærlighed til din have” og betjener både privat- og erhvervskunder. Store som små projekter bliver imødekommet med en viljestærk og positiv indfaldsvinkel, og potentielle idéer og ønsker kan altid realiseres hos KH Anlæg på den ene eller anden måde. De sætter en ære i at holde udendørsarealer i perfekt og flot stand. Derved kan kunderne bruge tid på det, der er vigtigt - som at nyde solen på terrassen.  

Personlig og positiv

KH Anlæg & Planteservice sætter netop deres værdier i den personlige rådgivning, hvor de skaber en rig dialog med kunderne. De er specielt stærke i kunderelationen, hvor intet projekt stopper, før alle parter er tilfredse med resultatet. Som Anders selv siger, så slutter en god arbejdsdag med en følelse af produktivitet, nye spændende projekter og ikke mindst en masse smil og gode samtaler blandt kunder og personale. Derudover er de klar over, at haven er et meget privat sted og et frirum for hele familien, så de plejer den også derefter.

Havedrømme der kan virkeliggøres

I den seneste tid har KH Anlæg beskæftiget sig med udstillingshuse og nyanlæg på nye huse. Deres udstillingshuse viser kvaliteten i deres arbejde og demonstrerer, at alle havedrømme er mulige at realisere. De ved, at havearbejde og vedligeholdelse ofte kan blive en tarvelig forpligtigelse - derfor passer de haverne, som var det deres egen efter specifikke krav og ønsker fra kunderne.

Fremtiden er lys, måske med sne

Fremtiden byder forhåbentlig på nye, spændende udfordringer for KH Anlæg & Planteservice og selv med blæst, regn og sne tager de deres arbejde med et smil. På nuværende tidspunkt har de travlt med forberedelserne til vintersæsonen, hvor de bruger tid på deres vinterkontrakter – i 2018 var de ude med snerydning allerede den 6. november. 

KH Anlæg & Planteservice kører overalt på Fyn og Trekantområdet og garanterer KHærlighed til din have.

Læs meget mere om KH Anlæg & Planteservice på deres hjemmeside her!

Adresse: Gl. Odensevej 21, 5591 Gelsted
Telefon: 28 88 95 78
Mail: info@khanlaeg.dk
Hjemmeside: https://www.khanlaeg.dk/

 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også