19. februar 2021

JumpingFun Odense søger centerleder

Er du den visionære leder, som kan bringe successen videre for JumpingFun Odense?

Virksomheden
Centret ligger i Odense og er i fuld gang med at opbygge og drifte et kommercielt trampolincenter i Danmark. Tilsvarende centre findes allerede i blandt andet USA, Tyskland og Storbritannien, hvor de har stor succes,

Efter 2,5 år med fokus på konceptudvikling og stor omsætningsmæssig fremgang, skal deres direktør videre. De skal have ny ledelse for Jumping Fun, som kan fortsætte en strategisk forandringsproces med nyåbnet webshop, stort SoMe engagement, ledelse og eventplanning.

De ønsker at styrke og udvikle centrets leisureposition, som udbyder af sjove idrætsoplevelser – midt i centrum, med stort kommunalt samarbejde, tilbud til institutioner og en driftig gymnastikforening. Samtidig vil de fortsætte med at positionere dem som et ualmindelig velsmurt og kendt fødselsdagsfest koncept.

Opgaver og ansvar
Du får ansvaret for den daglige drift af centret, hvor dine opgaver bl.a. er at motivere og coache medarbejderne. Derudover er du markedsførings-, salgs- og aktivitetsansvarlig for centret. Og det overordnede ansvar for drift af restaurant, økonomi, uddannelse og sikkerhed.

Læs meget mere om jobbet lige her!

Se flere nyheder fra JumpingFun Odense på deres facebook her...

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også