18. marts 2019

Julstrøm Entreprise ApS - Ugens Virksomhed, uge 12 - 2019

Siden grundlæggelsen af Julstrøm Entreprise ApS i 2014 har virksomheden været en del af en masse spændende opgaver inden for tømrer- og snedkerfaget. Med base i Odense dækker de hele Fyn og trekantsområdet, mens de for de større entrepriser gerne vil køre langt for at levere deres kvalitet af tømrer- og snedkerarbejde.

En god blanding mellem private og erhvervskunder

Hos Julstrøm Entreprise er kunderne både private husejere og større erhvervskunder. Opgaverne varierer, men virksomheden kan varetage de fleste opgaver fra de store nybyggerier, store og små om- og tilbygninger og de små enkle serviceopgaver. Fælles for alle deres kunder er, at de ikke vil gå på kompromis med kvaliteten af det udførte arbejde – og det vil Julstrøm Entreprise ApS heller ikke. Kvaliteten af deres arbejde taler for sig selv:

- Vi har ikke gjort noget i marketing, det har været ren og skær mund og mund. Vi leverer kvalitet, hvilket er min overbevisning til at det positive rygte går med os. Erhvervskunder vender tilbage igen og igen. Der er også mange private kunder som skal have lavet forskellige opgaver, og som vender tilbage, fortæller Alexander Julstrøm, der er ejer og grundlægger af Julstrøm Entreprise ApS.

Og hvordan skiller man sig så ud på et marked, hvor der er et utal af leverandører til netop tømrer- og snedkerarbejde?

- Den tætte dialog. Vi kan tale lige ud af posen i forhold til om det er godt eller skidt. Medarbejderen har ejerskab og jeg har det også. Vi har stort fokus på den personlige relation til kunden – uanset om det er privat eller erhverv. Jeg vil gå det ekstra skridt for kunden for at beholde den gode relation, forklarer Alexander Julstrøm.

Medarbejderne er ikke glemt

Men det er ikke kun kunderne der er fokus på hos Julstrøm Entreprise. Her bliver også de ansatte og deres velfærd prioriteret højt:

- Hvis mine medarbejdere har det godt, så bliver det hele både nemmere og bedre. Mine medarbejdere leverer et bedre stykke arbejde, forklarer Alexander Julstrøm.

Der bliver gjort meget ud af, at de ansatte er glade for at være ansatte i virksomheden. Der bliver afholdt morgenmøde den første mandag i hver måned, hvor der både bliver hyggesnakket, drukket kaffe og hvor samtalen kommer ind på både stort og småt. Fire til fem gange om året bliver der også afholdt sociale arrangementer i virksomheden, hvilket ifølge Alexander Julstrøm betyder, at de ansatte kan lide at være der og derfor bliver i virksomheden fremfor at hoppe videre til andre firmaer.

Der er i øjeblikket 10 ansatte i Julstrøm Entreprise ApS, som sammen dækker hele paletten inden for tømrer- og snedkerfaget. Virksomhedens egne dygtige tømrersvende og underleverandører har det tilfælles, at de alle er faglærte og brænder for deres fag. Det betyder, at de altid leverer et professionelt håndværk inden for tømrer- og snedkerarbejde – og netop det at levere en god kvalitet, sætter de en stor dyd i.

Så uanset om du er privat- eller erhvervskunde, kan du være sikker på, at netop din opgave bliver udført med sans for detaljen og i den bedste kvalitet. Julstrøm Entreprise ApS har stor erfaring med mange forskellige typer af opgaver indenfor tømrer- og snedkerarbejde, og ingen opgave er for stor eller for lille.

Kontakt indehaver Alexander og Julstrøm Entreprise ApS

Julstrøm Entreprise ApS
Landbrugsvej 10H, 5260 Odense S
Telefon: 26 25 12 23
Mail: kontakt@jeaps.dk
Hjemmeside: www.JulstromEntreprise.dk

 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også