8. januar 2017

Tobaksgaarden, Kulturhuset i Assens får besøg af Johnny Cash

HISTORIEN OG SANGENE DER GJORDE JOHNNY CASH TIL THE MAN IN BLACK

ONS 1. FEB 2017 KL. 20:00

Som titlen antyder, er det ligeså meget en koncert som et foredrag.

Med udgangspunkt i Johnny Cash’ liv og fortælling suppleres foredraget med fremførelse af essentielle Johnny Cash sange, akkompagneret af eget guitarspil.

Det betyder ikke blot, at historien bliver fortalt fra ende til anden, men også at musikken der tager udgangspunkt i hele Johnny Cash’s karriere, bliver spillet.

Kort om foredragsholderen

Dennis Lydom er født i 1975 og stiftede allerede som fem-årig bekendtskab med Johnny Cash – faktisk er coveret fra San Quentin albummet et af de tidligste minder.

“Jeg kan huske, at jeg syntes, at Johnny Cash var lidt skræmmende – han gjorde dybt indtryk på mig. Selvom jeg ikke forstod teksterne, mærkede jeg tydeligt den mystik, der omgiver ham”

Fascinationen af “The Man In Black” er gennem årene kun vokset: 

”Jeg nåede aldrig at opleve Johnny Cash, mens han var i live – men gennem musikken har jeg i sandhed ”mødt” ham”.

Dennis har gennem årene lavet et stor reseach omkring Johnny Cash og har også mødt flere fra hans familie og vennekreds. I hans grundige arbejde har han været i kontakt med flere forfattere af Johnny Cash litteratur.

Johnny Horsepower

Dennis er i dag forsanger i Johnny Horsepower – et dansk Coverband af 50’ernes Johnny Cash & The Tennessee Two. Trioen har stor succes i hele Europa og spiller lejlighedsvis shows med Johnny Cash’s eneste trommeslager WS Holland.

Ses vi?

Se Johnny Cash her...

Se andre kommend begivenheder på Tobaksgaarden her...

 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også