3. maj 2018

JOBANNONCE: BEST OF Online søger ny medarbejder

Hos BEST OF Online søger vi lige nu en ny account manager til salg af erhvervsprofiler til vores spændende  onlineportal. BEST OF Online beskæftiger sig med salg af erhvervsprofiler til onlineportalen bestoffyn.dk, hvor vi her samler et udvalg af det bedste i erhverv, sport, kultur og oplevelser for hele Fyn. 

Idéen og hensigten med BEST OF Fyn er, at det skal være let for virksomhederne at finde hinanden og let for borgerne at finde den ønskede leverandør eller butik samt det bedste inden for sport og kultur, oplevelser, forkælelse, seværdigheder og meget mere. 

Din baggrund og profil

Du er en positiv person, der tager ansvar og møder dagens udfordringer med et smil. Du motiveres af at skabe resultater, har et højt energiniveau og elsker at sælge til alle brancher. Du sætter en ære i at hjælpe kunden til den rette beslutning. Du ser muligheder, arbejder struktureret og er god til at have mange bolde i luften.

  • Du er en dygtig og erfaren sælger
  • Har et stort netværk med en masse spændende kontakter
  • Du arbejder selvstændigt men er samtidig en god teamplayer
  • Du er struktureret og har sans for detaljen

Der skal stilles egen bil til rådighed.

BEST OF Online tilbyder: 

En stilling med gode kollegaer og gode arbejdsforhold i en spændende og fremadstormende virksomhed. Vi begår os i en meget dynamisk branche, hvor tempoet er højt, og hvor kravene konstant varierer. Vi har en uformel tone, hvor både faglighed, kollegial sparring og perfektion sættes højt.

Vi tilbyder en attraktiv lønpakke bestående af attraktiv provisionsordning med meget stor belønning ved salg.

Stillingen er på fuldtid (37 timer) og med daglig arbejdstid i tidsrummet kl. 8.00-16.30. Fredage fra kl. 8.00 – 14.00. Freelance-aftale er også en mulighed.

Er du interesseret?

Er du interesseret i stillingen, bedes du sende en motiveret ansøgning samt dit CV. Vi ansætter, så snart vi har fundet den rette kandidat, hvorfor ansøgninger behandles løbende. Har du spørgsmål til stillingen, så kan du kontakte Salgschef Allan Holmberg på aho@bestofonline.dk eller på tlf. 53 860 965.

Læs mere om BEST OF Online her

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også