5. maj 2020

IndkøbsMægleren står klar til at hjælpe dig!

Solskinsdagene over os og Danmark skal nu så småt i gang med, at genåbne og vi krydser fingre for, at denne pandemi snart ligger sig, så erhvervslivet kan komme ovenpå igen. 

Set ud fra det økonomiske perspektiv er der desværre mange virksomheder der kæmper med den økonomiske tilstand og det er her, at IndkøbsMægleren kommer ind i billedet. 

BEST OF FYN har indledet et samarbejde med IndkøbsMægleren, som hjertens gerne hjælper alle store og små virksomheder på Fyn med at sikre en fremtidig sund og økonomisk drift. 

IndkøbsMægleren arbejder for over 400 danske virksomheder, og qua deres know-how og volumenaftaler, kan de ofte sænke deres kunders faste udgifter med op til 40%. 

Forestil jer, at I kan spare op til 40% på jeres driftsposter fremadrettet ved at lade IndkøbsMægleren gøre arbejdet for jer og derved også hjælpe jer med at komme ovenpå igen med gode besparelser. Brug jeres ressourcer med rette omhu, og gør alt hvad I kan for at sikre en god omsætning i virksomheden. 

Driftsposterne som der kan skaffe besparelser indenfor, er bl.a. el, renovation, forsikringer, energikilder (gas, oliefyr, træpiller), råvarer fra Cateringleverandør, telefoni, bredbånd, kontorartikler, alarm, leasing, brændstof m.m. 

IndkøbsMægleren arbejder med en garanti, der sikrer jer, at der ingen økonomisk risiko er ved at indgå et samarbejde med dem. 

Vi vil derfor anbefale jer at, tage kontakt til Morten Melbye Truelsen som er Markedschef hos IndkøbsMægleren. 

Morten er bosiddende i Nyborg og har derfor stor fokus på netop at hjælpe Nyborgs erhvervsliv i denne svære tid, og trods en ualmindelig stor efterspørgsel på IndkøbsMægleren netop nu, så hjælper IndkøbsMægleren gerne jer alle, på hele Fyn. 

Brug blot 15 uforpligtende minutter i telefonen med Morten, og han vil hurtigt kunne estimere en fremtidig besparelse til jer.

Ring på Tlf.: 31 75 74 15

Læs mere IndkøbsMægleren lige her...

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også