3. september 2018

Impulsklinikken – Ugens Virksomhed i Odense, uge 36 – 2018

Suzanne Henriksen – indehaver af Impulsklinikken – er uddannet sygeplejerske. Efter at have været sygeplejerske gennem 25 år valgte Suzanne i 2005 at åbne egen klinik. Suzanne var på dette tidspunkt faldet over det, der hed actera-behandlinger, og hun kunne med det samme se, hvor unikke disse alternative behandlinger var for kredsløb og smerter. Således blev Impulsklinikken til.

Actera-behandling, laserbehandling og kompressionsstrømper

Med egen klinik, Impulsklinikken, tilbyder Suzanne Henriksen diverse alternative behandlinger. Foruden de alternative behandlinger beskæftiger Suzanne sig med salg af kompressionsstrømper ved kommunal bevilling.

For det første tilbyder jeg acterabehandling, som behandler smerter og er kredsløbsstimulerende. For det andet har jeg – som den eneste i Odense – en gigalaser, med hvilken jeg tilbyder behandling af gigtsmerter, sportsskader og overbelastningsskader. For det tredje beskæftiger jeg mig med salg af kompressionsstrømper. Disse får jeg lavet på en velrenommeret fabrik i Tyskland, forklarer Suzanne.

Ud over diverse behandlingsformer tilbyder Suzanne kredsløbsmåling i arme og ben. Hun forhandler derudover forskellige italienske kvalitetscremer uden parabener. Suzanne supplerer sine behandlinger med gode råd til, hvad man selv kan gøre for at forbedre sin helbredssituation.

Effektiv behandling af mange helbredsforstyrrelser

Med Impulsklinikken har Suzanne opfyldt sin egen drøm om at arbejde med alternative behandlinger. Med netop sine alternative behandlingsformer kan Suzanne afhjælpe velkendte helbredsforstyrrelser. Forstyrrer helbredet dit velvære, er det altså om at søge hjælp hos Suzanne.

Med mine behandlinger kan jeg afhjælpe sådan noget som gigtsmerter, tennisalbuer, muskelsmerter, ikke-helende sår, inflammation, sportsskader, akne, knæproblemer og så videre. Listen er virkelig lang. Det, at jeg kan afhjælpe så meget forskelligt, er noget, der gør mig glad, beskriver Suzanne.

Til listen af helbredsproblemer, der kan afhjælpes, kan også tilføjes arvæv, eksem, forstuvning, smerter, akutte sportsskader, stress og dårlig nattesøvn.

Suzanne tilbyder kun noget, som hun har god erfaring med

Suzanne gør meget ud af kun at tilbyde behandlingsformer, som hun har stort kendskab til. Derudover er det væsentligt for hende, at hun følger op på behandlingerne og behandlingsforløbet i det hele taget.

- Jeg kunne ikke finde på at tilbyde noget, jeg ikke har gode erfaringer med selv. Dertil finder jeg det vigtigt, at jeg kigger på patienten som et hele og ikke bare på den enkelte helbredsforstyrrelse, slutter Suzanne.

Går du med en helbredsforstyrrelse, du ikke kan komme af med, er det oplagt at tage kontakt til Suzanne. Dette gør du gennem nedenstående kontaktinformationer.

Læs mere om Impulsklinikken på klinikkens profilside her på BEST OF Fyn

Kontaktinformationer

Impulsklinikken
Odensevej 98B
5260 – Odense S
Tlf: 61 41 51 08
http://impulsklinikken.dk/

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også