15. marts 2018

Impulsklinikken har anskaffet sig verdens største og mest effektive behandlingslaser

Den nyeste teknologi inden for skadebehandling

Som det eneste sted i Odense kan du hos sygeplejerske, Suzanne Henriksen, og Impulsklinikken nu blive behandlet med den anerkendte terapilaser, Gigalaser, som er den nyeste teknologi inden for skadebehandling. Med verdens største terapilaser kan Suzanne nu tilbyde sine kunder en ekstrem hurtig og effektiv behandling af en bred vifte af forskellige skader. Med et hav af forskellige programmer og indstillinger samt både blåt og rødt laserlys klarer Gigalaseren både sår, der er infektion i, samt diverse skader og muskelmyoser, der kræver varme.

Blandt mange andre områder, er Gigalaseren god til friske sportsskader, gigt og inflammation samt heling af sår og knogler.  Grundet værktøjets særlige egenskaber kan du hos Impulsklinikken i Odense nu få en behandling af din skade, der nærmer sig det perfekte.

Gigalaseren understøtter kroppens egne naturlige funktioner

Det, som Gigalaserens lys rent teknisk gør, er, at det går ind og påvirker kroppens naturlige helingsevne, hvilket i en behandlingshenseende altid vil være at foretrække. Gigalaseren kan utrolig meget, og indehaver af Impulsklinikken, Suzanne, der er uddannet sygeplejerske og til daglig drager nytte af dette i sit arbejde, er da også svært tilfreds med nyerhvervelsen af det anerkendte behandlingsværktøj:

- Det er et fantastisk fremskridt for min klinik. Med Gigalaseren kan jeg tilbyde mine kunder en skadebehandling, der giver en imponerende effektiv smertelindring og en samtidig hurtigere helingsproces. Har man eksempelvis en sportsskade, kan man ofte med blot to-tre behandlinger komme tilbage på banen. Jeg er selvfølgelig stolt af at have den eneste klinik i Odense, der kan tilbyde dette.

Gigalaseren kan afhjælpe en masse forskellige skader og symptomer

Med en Gigalaser gør det ikke noget for Suzanne, at hendes mange patienter kommer med mange forskellige skader og symptomer. Gigalaseren klarer stort set det hele, og netop terapilaserens alsidighed er noget af det, der gør den særligt værdifuld.

- Det bedste ved Gigalaseren er, at jeg med den kan tilbyde en effektiv behandling af mange forskellige skader og symptomer. Om du har fået en fibersprængning, eller om du kæmper med akne, kan Gigalaseren give en behandling, der vil hjælpe dig på rette vej, og det er virkelig fedt.

Ud over laserterapi, tilbyder Impulsklinikken også sine kunder Actera-behandling samt kredsløbmåling. Har du nogle helbredsmæssige problemer, der forstyrrer dig, kan Suzanne Henriksen og Impulsklinikken højst sandsynligt hjælpe dig. Impulsklinikken er placeret på Odensevej 98 B i 5260 Odense S, og klinikkens telefonnummer er 61 41 51 08.

Læs mere om Impulsklinikken på deres profilside her på BEST OF Odense!

 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også