16. september 2019

HJ Automobiler & Dækcenter - Ugens Virksomhed, uge 38 - 2019

HJ Automobiler & Dækcenter har eksisteret siden 1997, startede i lejede lokaler og flyttede i 2005 i nybyggede lokaler på Mandal Allé i Middelfart. Virksomheden består af de 2 dygtige mekanikersvende Jens og Jeppe, voksenlærlingen Simon, indehaver Hans Jørgen og Trine på kontoret.

Solid erfaring
De 22 år som virksomheden allerede har på bagen, vidner om at Hans Jørgen og hans team kan deres fag til fingerspidserne. Konkurrencen er nemlig ikke blevet mindre i årenes løb, men det tager de kun som en sund udfordring, der holder alle på tæerne.

HJ Automobiler & Dækcenter laver alle former for service, trafikskader og reparationer på alle bilmærker samt trailere. De klarer også alle slags forsikringsskader. Kunderne er primært private, men der løses også opgaver for en bred vifte af erhvervskunder.

Alle bilmærker
Virksomheden er kvalificeret til at tage sig af alle bilmærker. Det betyder, at de er godkendt til at udføre serviceeftersyn og reparation, uanset bilmærke eller årgang på bilen.

De biler, der kommer på værkstedet, er derfor en skøn forening af ældre og helt nye biler. Mange kunder har nemlig allerede fundet ud af, at nyvognsgarantien bevares, når blot alle serviceeftersyn overholdes og de får et AutoMester-stempel i servicebogen.

Kan det hele
Som Hans Jørgen selv siger det, kan de det hele når det kommer til biler - hvis ikke, finder de lynhurtigt ud af at løse det. Hans hold af dygtige medarbejdere er nemlig ikke bange for at kaste sig ud i nye og ukendte opgaver.

Hos HJ Automobiler & Dækcenter er missionen nemlig at tilfredsstille kunden og dennes behov igennem personlig service, høj faglighed og god kvalitet - hver gang.

Stort kundefokus
I nyere tid skruer Hans Jørgen knap så meget på bilerne som før, fokus er nu mere på kundekontakt og kundepleje og sørge for at opgaverne løbende kommer i hus.

Hans Jørgen har aldrig fortrudt valget om at blive selvstændig for mange år tilbage. Det er stadig en god følelse at være herre i eget hus. Det at sørge for at kunderne føler sig velkomne og får leveret til rette pris/kvalitet, giver ham arbejdsglæde hver dag.

En lys fremtid
Det er derfor kunderne vender tilbage gang på gang og anbefaler HJ Automobiler & Dækcenter til venner og bekendte. Fremtiden tegner derfor lys, positiv og med masser at lave.

Læs meget mere om HJ Automobiler & Dækcenter HER

Adresse: Mandal Allé 14, 5500 Middelfart
Telefon: 64 41 99 01
Mail: post@hjautomobiler.dk
Hjemmeside: https://www.hjautomobiler.dk

Skrevet af:
Stephan Green
BEST OF Fyn

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også