29. oktober 2018

Hippo Productions – Ugens Virksomhed i Odense, uge 44 – 2018

Hippo Productions blev grundlagt af tre studiekammerater i 2016 og i første omgang egentlig som blot en sidebeskæftigelse til livet som bachelorstuderende på ’Digital Konceptudvikling’-uddannelsen. Da Mark Paul, Jesper Nedergaard og Magnus Hasberg hurtigt erfarede, at mange virksomheder var vilde med deres specielle videoproduktion, skulle Hippo Productions vise sig hurtigt at blive en fuldtidsbeskæftigelse.

Fra studiejob til fuldtidsbeskæftigelse

Da studiekammeraterne, Mark, Jesper og Magnus, valgte at starte Hippo Productions, tildelte de sig samtidig et studiejob, som – grundet stor interesse fra diverse firmaer – hurtigt begyndte at tage store dele af drengenes tid.  Selve idéen om Hippo Productions blev skabt i forbindelse med gennemførelsen af diverse uddannelsesrelaterede projekter.

- Idéen (om Hippo Productions red.) kom op under diverse projekter på studiet. Vi blev sat sammen som gruppe nærmest tilfældigt, og her fandt vi bare ud af, at vi godt kunne sammen. På studiet og sammen har vi haft fokus på at blive skarpe i virksomhedsudtryk og i diverse markedsføringskoncepter, -kampagner og -strategier. Det er noget, vi naturligvis drager nytte af til daglig, forklarer den ene af de tre venner og kollegaer, Mark Paul.

Mark, Jesper og Magnus blev alle bacheloruddannet i januar og skiftede her tilværelsen som studerende ud med fuldtidsstillinger i eget firma. Deres hjertebarn, Hippo Productions, kan med en enkel sætning beskrives som et marketingbureau, der har speciale i videoproduktion til sociale medier.

Udviklingen indenfor visuel markedsføring følges tæt

Fælles for de tre tidligere studiekammerater og nuværende kollegaer er, at de alle er endt med at arbejde med det, som de allerhelst vil, nemlig medieproduktion. Med en stor og naturlig passion for visuel markedsføring sørger både Mark, Jesper og Magnus for helt automatisk at følge med i udviklingen og diverse trends indenfor feltet.

- Der er ingen tvivl om, at vi er gode til at følge med i trends og udviklinger indenfor branchen. Netop dette er noget, vi lukrerer på i arbejdet med videoproduktionen. Vi kan levere noget andet, end hvad mange andre kan. Ønsker man nogle friske øjne eller andre inputs på ens virksomhed eller event, så kan vi levere noget anderledes og noget, som leverer rigtig godt hos modtageren, beskriver Mark Paul.

Med afsæt i en stor viden om udviklingen og trends indenfor visuel markedsføring formår Mark, Jesper og Magnus alle at levere et højt vejledningsniveau i forhold til givne kunde, som de har med at gøre.

Beskæftiger sig med flere brancher – dog specialiseret i events

Hippo Productions har både med klassiske brancher og med eventbranchen at gøre. Det, som Mark, Jesper og Magnus beskæftiger sig allermest med, er i særdeleshed begivenheder som eksempelvis festivaler.

- Vi har både at gøre med de klassiske typer af virksomheder som eksempelvis håndværkere, og så har vi rigtig meget med eventbranchen at gøre - såsom festivaler. Vi laver alt fra præsentationsvideoer, stemnings- og reklamefilm til ’aftermovies’. Uanset opgave får givne kunde en løsning, der er skræddersyet efter dennes behov, slår Mark fast.  

Blandt Hippo Productions kunder kan nævnes blandt andet Tinderbox, Bryggeriet Vestfyn og Rynkeby. Siden grundlæggelsen har de tre venner og kollegaer kun oplevet en positiv fremgang for deres virksomhed. Flere spændende initiativer som blandt andet flere ansættelser er da også, hvad der venter Hippo Produtions i den nærmeste fremtid.

Kontaktinformationer

Hippo Productions
Seebladsgade 2
5000 Odense C
Tlf: 31 60 25 12
kontakt@hippoproductions.dk
https://www.hippoproductions.dk/
https://www.facebook.com/hippoproductionsofficial/  

 

Skrevet af:
Mads Egmose
BEST OF Fyn

 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også