25. april 2018

Havnens Gourmet præsenterer lækker sommermenu

 

Havnens Gourmet i Odense, der er kendt for sin kreativitet, præsenterede fornyelig en lækker sommermenu, som du har mulighed for at smage på fra d. 1. maj til d. 31. august. Læs menuen nedenfor.

Forretten består af:
Røgede skagensrejer (m. dilddressing).
Lækker agurkesuppe (m. laks, rødløg og æbler til).
Melon (m. seranoskinke og ostevarianten Manchego).
Italiensk Bruchetta (m. hakkede tomater, hvidløg, basilikum og rødløg).

Hovedretten består af:
Okseculotte (rosastegt).
Kyllingsteg (marineret i Avjar, som er en serbisk dip).
Estragoncreme.
Salat bestående af babyspinat, friske kartofler, asparges, bælgærter, skalotteløg (serveret med ostecreme).
Salat bestående af cherrytomater, kikærter, parmesanost og sesammarinade.

Desserten består af:
Lækker jordbærtærte.
Amerikanske brownies.

For at bestille skal I være mindst ti personer. Prisen for hver person er 288 kroner per næse. 

Bestilling af bord og nærmere informationer fås ved at ringe til Havnens Gourmet på 66 14 40 06. Læs mere om Havnens Gourmet på restaurantens profilside her på BEST OF Odense. 

 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også