3. april 2018

Endelig starter havesæsonen: Pryd din have med en flagstang fra Fyns Flagstang Industri

Vinteren og det kolde vejr har efterhånden varet længe nok. Lørdag og søndag i den kommende weekend skulle det blive helt op til 17 grader varmt, hvilket i høj grad indikerer, at det gode vejr er på vej, og at havesæsonen således endelig går i gang.

Hos Fyns Flagstang Industri glæder man sig over weekendens varme, og at det gode vejr endelig er på vej. Man ser tilmed frem til igen at skulle glæde en masse danskere med nye flagstænger. Mener du, at det i år er tid til at få anskaffet dig en flagstang med et smukt og vejende Dannebrog, er Fyns Flagstang Industri mere end klar på at hjælpe dig på vej. De tilbyder et bredt sortiment af flagstænger, Dannebrogsflag samt vimpler og ekstra tilbehør til flagstænger - alt sammen noget, der visuelt set vil bidrage positivt til haven. 

Til at skyde havesæsonen i gang har Fyns Flagstang Industri lige nu tilbud på en otte-meter høj flagstang med både flag og vimpel. Alt dette kan du få for blot 1898 kroner.

Kontakt Fyns Flagstang Industri på telefon: 70 22 33 64. 

På Fyns Flagstang Industris hjemmeside kan du se udvalget af kvalitetsflagstænger, som virksomheden har på tilbud lige nu 

Læs mere om Fyns Flagstang Industri på virksomhedens profilside her på BEST OF Lillebælt

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også