6. maj 2019

Hanstholm Køkken - Ugens Virksomhed, uge 19 – 2019

I sin tid startede Hanstholm Køkken som en vinduesfabrik. Nogle af de kunder, som virksomheden havde lavet døre og vinduer til, ville gerne have lavet køkkener med sprossede låger – og den udfordring tog Hanstholm op. Derfra gik det hurtigt, og virksomheden begyndte at producere en masse køkkener. Efter noget tid blev virksomhedens behov for store til de daværende produktionsfaciliteter, og virksomheden, som var startet i 1968 i Hanstholm, flyttede dermed i 1984 til den nuværende placering i Vilsund syd for Thisted.

Hjemvendt fynbo

Jannick Jensen driver Hanstholm Køkken i Odense, og han har haft butikken siden juli sidste år. Jannick har arbejdet i køkkenbranchen siden 1997, hvor han gennem årene har arbejdet ved flere store køkkenvirksomheder. Senest var Jannick ansat i en anden Hanstholmbutik, hvor han fik øjnene op for Hanstholms produkter:

- Jeg forelskede mig i produktet, og så de unikke muligheder Hanstholm kan tilbyde, og derfor fik jeg mod på at starte en butik op, hvilket jeg fik muligheden for her i Odense. Jeg er faktisk fynbo, jeg er opvokset her I Odense, og nu var det muligheden, der bød sig her i Odense. Fortæller Jannick om vejen der ledte til, at han i dag driver Hanstholm Køkken i Odense.

Med mange års erfaring i branchen ved Jannick, hvad han snakker om, når han hjælper og vejleder sine kunder. Han synes det er en både interessant og sjov branche at arbejde i, og i det kommer til udtryk, når han fortæller om sit arbejde:

- Glæden i at tale og forstå og opfylde kundernes ønsker - det synes jeg er helt vildt dejligt at kunne! Vi forsøger at begejstre kunderne med vores løsninger. Det er det der driver mig. Kærligheden til produktet betyder også meget, for vi kan tilbyde rigtig meget inden for en prisramme, hvor langt de fleste kan være med.

Skræddersyede løsninger

Hanstholm Køkken har overvejende flest privatkunder, og det er ofte folk som vægter at få et unikt produkt, som er tilpasset lige netop dem, i god kvalitet og med flotte detaljer. Og det er ifølge Jannick netop dét, som Hanstholm Køkken er særligt gode til. Jannick fortæller:

- Én af vores store styrker er, at vi kan efterkomme mange af kundernes ønsker og krav. For os behøver et skab ikke være 60 eller 80 centimeter, det kan lige så godt være 72,3 centimeter. Vi kan tilpasse hele vores sortiment til vores kunder, og det betyder rigtig meget for både vores kunder og os selv. Vi laver detaljerne, så det samlede resultat ser mere færdigt ud – vi stiler efter at lave et køkken, garderobe eller bad, som ser ud til, at det er skabt til netop dét rum. Det er skræddersyet til kundens behov.

Hos Hanstholm Køkken laver de desuden rigtig mange ting efter forespørgsel fra deres kunder, og 9 ud af 10 gange når en kunde spørger, om virksomheden kan lave noget bestemt, er svaret ja. Samlet set giver det gode løsninger til kunden, og det er førsteprioritet hos Hanstholm Køkken.

At forstå og begejstre

For Jannick og Hanstholm Køkken betyder god kundeservice, at de kan opfylde kundernes ønsker, og samtidig at de kan stå inde for det produkt, de leverer. Det handler om at gøre kunden glad med både produkt og den samlede oplevelse. Jannick fortæller, at de selvfølgelig vil levere nogle gode varer, som kunden kan glæde sig over i mange år, men det handler også om at forstå kunden og begejstre kunden. Nogle gange indebærer det at der skal læses mellem linjerne hos kunden. Man skal prøve at forstå, hvad der er vigtigt for den enkelte kunde, det vil sige forstå hvad de mener, som ikke nødvendigvis er det, de får sagt højt.

Afslutningsvist kan man spørge, hvorfor man som kunde skal vælge Hanstholm Køkken frem for en hvilken som helst anden køkkenvirksomhed? Jannick giver et bud:

- Man skal vælge os, hvis man vægter at få et unikt produkt, tilpasset det man gerne vil, i en højere kvalitet, lavet i bedre materialer, med lang levetid og som samtidig har en høj holdbarhed. Det er for folk der går lidt mere op i detaljerne.

Og med det kan man sige, at der er mange grunde til at kontakte eller lægge vejen forbi Hanstholm Køkken i Odense.

Kontakt Jannick Jensen og Hanstholm Køkken Odense

Adresse: Albanigade 35, 5000 Odense
Telefon: 66 12 66 00
Hjemmeside: www.hanstholm.com
Facebook: www.facebook.com/hanstholmkoekkenodense

Læs mere om Hanstholm Køkken Odense på BEST OF Fyn lige her.

Skrevet af:
Sabrina Lynge Nielsen
BEST OF Fyn

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også