3. juni 2019

Hængstol til både indendørs og udendørs brug

BALI hængestol 

Den smukke hængestol er landet i Sinnerup! Brug den både udendørs på terrassen eller indenfor i dit læsehjørne. Style med fine puder og tæpper for at skabe ekstra hygge. 

Den flotte BALI-serie kan bruges både indendørs og udendørs, men det anbefales at rykke møblerne væk fra vind og vejr, når de ikke er i brug.

Det er en smuk hængestol i stilrent design, og med sit enkle design, passer den ind i alle hjem - og i særdeleshed i den skandinaviske indretning. 

Hængestolen er lavet i det populære Rattan materiale. Det bæredygtige naturmateriale er halvrustikt og vil få patina ved brug, hvilket er en del af charmen ved naturprodukter.

Prisen for hængestolen er 1.699 kr., og du kan finde den lige her.

BALI-serien

Pynt hjemmet med et par smukke og stilrene møbler fra BALI, der ikke kun er godt for indretningen, men også miljøet. Møblerne er nemlig udarbejdet i det bæredygtige naturmateriale rattan, der skaber et rustikt, minimalistisk og charmerende look i dit hjem.

Gør dit møbel endnu mere behageligt og attraktivt og tilføj en blød pude eller et lammeskind til dit møbel. Mærk hyggen sprede sig i hjemmet og nyd dit nye møbel i naturmateriale sprede skønhed i din bolig. Kontrasten mellem naturmaterialet rattan og det sorte stel giver et rustikt og charmerende udtryk til hjemmet. Sæt en skammel i gangen, en stol til tøj i soveværelset eller et sidebord ved sengen.

 

Læs mere om Sinnerup Odense lige her.

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også