15. august 2016

Graviditets- og barselshold

Det er altid godt for kroppen at være i god fysisk form...

Det gælder især forberedelser før og efter fødslen! Hos Jungle Sports Fredericia har de nu åbnet op for flere hold til graviditets- og barselshold!

Hvis du er gravid er det en god ide at træne inden fødslen. Derved opnår du afspænding og styrketræning af centrale muskelgrupper, for at styrke og forberede kroppen på de store forandringer, der sker under svangerskabet. Udover fødselsforberedende træning, vil du få råd og vejledning til at reducere graviditetsrelaterede problematikker og forberede kroppen på tiden der kommer efter fødslen.

Hvis du lige har født er det godt at genoptræne kroppn. Det sker på en sjov og effektiv måde i et forum, hvor der er plads til både dig og den nyfødte. Træningen har også stor effekt på dem der har bækkenrelaterede problemer 6-8 uger efter fødselen. Du må selvfølgelig gerne tage dit barn med!

På holdet opnår du også at få nye bekendskaber fra ligestillede mødre på hold. Derudover er der også mulighed for lukkede, for kun jeres mødregruppe.

Er det noget for dig, så skal du kontakt dem på 50 80 81 82 eller fredericia@jungle-sports.com for at høre om dine/jeres muligheder.

 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også