1. april 2020

Gode råd fra Dansk Erhvervsassurance i denne tid

I denne svære tid, kan der være et hav af spørgsmål ift. job, økonomi, fremtiden osv.. Derfor har Dansk Erhvervsassurance skrevet et par gode råd, som forhåbentligt kan stille på dele af uvisheden i denne tid. 

4 gode råd fra forsikringsmanden:

1. Ændres jeres opgaver og arbejdsart sig i forbindelse med denne situation - café til take away eksempelvis - så husk og få rettet jeres ansvarsforsikring - ellers dækker den ikke!

2. Har I butikslokaler, kontorer eller lager, som I ikke er i, fordi I er hjemme/hjemsendt, så sørg for de løbende bliver tilset - der er folk derude, der gerne besøger de tomme lokationer.

3. Har I fyret folk, så få tilrettet arbejdsskade, og ansvar med det samme - det kan give likviditet at få reduceret præmien med det samme. 

4. Brug tiden på et forsikringstjek, det kan gøres online. Der er lige nu meget fokus på vækst i forsikringsselskaberne, så der kan være penge at spare - og desuden er der selskaber, som mange af jer slet ikke tænker over findes... 

Gratis hjælp at hente

Hos Dansk Erhvervsassurance, kan du få en gennemgang af forsikringerne HELT gratis, samt et uforpligtende alternativ.

Bliver I glade for forsikringsmægleren, så laver de en samarbejdsaftale nu, men betaling sker først senere (kan aftales nærmere med den enkelte). 

Læs mere om Dansk Erhvervsassurance lige her!

 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også