11. juni 2018

God løn, fri bolig og transport

Er du uddannet sygeplejerske eller SOSU-assistent og har du lyst til at gå på arbejde som sygeplejerskevikar i Norge til sommer?

Lige nu søger Precis ─ search & selection for samarbejdspartnere erfarne sygeplejersker og SOSU-assistenter til forskellige kommuner i Norge.

Precis ─ search & selection er en nordisk netværksbaseret tjeneste, der formidler dialogen mellem kandidater og hospital- og sygehusvæsenet. Lige nu har vi 20 ledige stillinger, der skal besættes over sommeren.

Hos Precis ─ search & selection fokuserer vi primært på danske sygeplejersker. Vi finder og udvælger sygeplejerskevikarer, der ønsker at rykke teltpælene op for en kortere eller længere periode, for at gå på arbejde som sygeplejerskevikar i et nordisk land.

Precis formidler kontakter mellem kandidater og det enkelte sygehus. Ansættelsesprocessen afholdes af det enkelte sygehus.

Send dit CV hurtigst muligt til Hans Bak, rekrutteringsansvarlig, uddannet sygeplejerske:  E-mail: hans@precis.dk eller ring på telefon 63 40 15 65 og høre mere. 

Precis ─ search & selection · Fynsvej 60A · 5500 Middelfart kontakt@precis.dk http://precis.dk/searchandselection.html

Læs også mere om Precis på BEST OF Fyn

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også