6. august 2018

Gelsted Motorkompagni – Ugens Virksomhed i Lillebælt, uge 32 – 2018

Siden 1981 har Gelsted Motorkompagni beskæftiget sig med reparation og service af både personbiler og varebiler. Noget af det, som Gelsted Motorkompagni oftest hører fra kunder, er, at autoværkstedet er loyalt, og at det behandler sine kunder ordentligt. Netop det at være loyal og at behandle kunder ordentligt er et afgørende element for nuværende indehaver af Gelsted Motorkompagni, Peder Munk.

Stor erfaring med både personbiler og varebiler

Det var forældrene til nuværende indehaver af Gelsted Motorkompagni, Peder Munk, der åbnede autoværkstedet tilbage i 1981. Med snart 37 års erfaring med reparation og service af både personbiler og varebiler har Gelsted Motorkompagni selvsagt opbygget gode evner indenfor feltet.

- Vi har altid beskæftiget os med både personbiler og varebiler. Jeg vil tro, at vi lige nu beskæftiger os med det 60/40. Vi er medlem af Automester-kæden og Automester Erhverv, hvilket gør, at vi har skærpede krav til værktøjskontrol, krav til lifter og krav til, at vi løbende går på kurser. Èn gang om året bliver vi kontrolleret af Teknologisk Institut, og i denne forbindelse har vi aldrig haft nogle problemer, beskriver Peder Munk.

Går langt for sine kunder

Hos Gelsted Motorkompagni går man langt for sine kunder. Noget af det, som autoværkstedet oftest får at vide, er, at kunder finder motorkompagniet loyalt, og at man bliver behandlet ordentligt. I forhold til dette finder indehaver, Peder, selve det lokale aspekt ved Gelsted Motorkompagni afgørende.

- Vi går langt for vores kunder. Noget af det, jeg tror, virker i denne forbindelse, er det lokale aspekt ved vores autoværksted. Mange af vores kunder kender vi jo. Det er ikke bare en stor skranke, de bliver mødt af, når de kommer forbi. Mange gange møder de jo mekanikeren, og denne personlige kontakt er vigtig. Vi gør alt for at skabe en god og lokal dialog og for at være der for kunderne, når de har brug for os. Dette er noget, der betaler sig, forklarer Peder.

Blandt flere fordele får du som både privat- og erhvervskunde hos Gelsted Motorkompagni en lånebil, mens din bil er til reparation. Autoværkstedet kører også folk hjem, hvis behovet er der for det.

Samtlige medarbejdere brænder for faget

Grundet en stor passion for faget hos samtlige ansatte hos Gelsted Motorkompagni falder det autoværkstedet fuldstændig naturligt at gå langt for dets kunder. Medarbejderne trives i et godt arbejdsmiljø.

- Det er klart, at både jeg og gutterne på værkstedet brænder for faget, og at dette gør det oplagt for os at ville gå langt for vores kunder. Derudover sørger vi for at have det rigtig godt her på arbejdspladsen.  Dialogen og udfordringen med kunder er fed og noget, vi trives med. Som kunde kan man være sikker på at få en god dialog samt en god forklaring på, hvorfor man skal betale, som man skal, slår Peder det til sidst fast.

Hos Gelsted Motorkompagni gør man meget for at følge med i udviklingen indenfor branchen. Blandt flere nye initiativer kan du nu booke online hos autoværkstedet, hvilket flere og flere benytter sig af. Gør det lige her: https://service.automester.dk/book-tid.  

Læs mere om Gelsted Motorkompagni på autoværkstedets profilside her på BEST OF Fyn

Kontaktinformationer

Gelsted Motorkompagni
Gl. Odensevej 12
5591 – Gelsted
Tlf: +45 64 49 13 40
automester@gelsted.dk
https://www.gelsted-motor.dk/ 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også