5. december 2018

Fynsk smørrebrød af ærkefynske Heidi hos Arkaden Food Market

På torsdag kl. 11.00 åbner det nyeste skud på stammen, nemlig Vort Daglige Brød, i Arkaden Food Market og smørrebrødsmutter Heidi, lover både mulighed for madpakker to go og lækre, traditionelle stykker smørrebrød til at nyde i Arkaden.

Arkaden Food Market åbner op for smørrebrød fra den smilende farmor, Heidi fra Vissenbjerg, der med sit strithår og læderjakke kan kendes på flere meters afstand. Fynske, Heidi, sætter en dyd i at lave gode stykker mad, så hos Vort Daglige Brød vil du fra på torsdag d. 4. december både kunne få madmutters madpakker til den travle på farten eller nyde udvalget ved et af de mange borde i Arkaden.

Fynsk helt ind til hjertet – et hjerte og et humør der bestemmer menuen

Heidi har det meste af sin tid slået sine folder på Fyn, men da smørrebrødsmutter skulle lære at lave det helt rigtige smørrebrød arbejdede hun både for Ida Davidsen og Restaurant Schønnemann i København. Nu er hun atter på Fynsk jord, hvor hun serverer gode madder lavet på fynske råvarer med sidevogn – nemlig snaps. Snapsen er som Heidi, fra Fyn og den er naturligvis ikke et krav, men et tilbud om at fuldende smørrebrødsoplevelsen på traditionel vis.

nyheder-2018/1_smaa-nyhedsbilleder/coverbillede-150.jpg LÆS MERE:
Fremtidsfuldmagter

Menuen kommer til at afspejle Heidis Humør, men der vil naturligt være nogle klassikere på kortet, som ikke er til at komme uden om.

Her til jul vil jeg selvfølgelig lave sildemadder (blandt mange) og som dessert en risalamande. Man kan kalde mine madder for Heidis humør, da det mere eller mindre er det, der afgør, hvilke madder jeg sætter på disken den pågældende dag. Selvfølgelig har sæsonen også noget at sige, når jeg laver vores menukort, men mit humør bestemmer ofte, hvordan madderne til slut og sidst sammensættes, siger Heidi Kronholm.  

Råvarerne har en betydning

Heidi tror på, at råvarernes kvalitet og ophav kan smages i madderne, hvorfor hun ikke går på kompromis med sine leverandører. De er i høj grad fynske og hun kender størstedelen af dem. Faktisk er nogle af varerne, fx snapsen, lavet i en god bekendts baghave – naturligvis fødevarer godkendt, siger Heidi og griner.

Læs mere om Arkaden Food Market på BEST OF Fyn

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også