23. juli 2018

Fyns Hvidevare Levering – Ugens Virksomhed i Odense, uge 30 - 2018

Siden Fyns Hvidevare Levering blev grundlagt i 2007, har virksomheden gennemgået en nærmest udelukkende positiv udvikling. Fyns Hvidevare Levering, der allerede er honoreret med to priser som Gazellevirksomhed, fokuserer i dag primært på at sælge, levere og montere hvidevarer for erhvervskunder.

Salg, levering og montering af hvidevarer til erhvervskunder

Ved at tilbyde en samlet løsning på salg, levering og montering af hvidevarer glæder Fyns Hvidevare Levering i dag et væld af erhvervskunder som eksempelvis boligforeninger, private boligudlejere og entreprenører. I beskæftigelsen hermed benytter hvidevareleverandøren sig derudover udelukkende af anerkendte mærker.

- Dér, hvor vi har valgt at lægge fokus i dag, er på at sælge, levere og montere hvidevarer for erhvervskunder. Vi handler og samarbejder derudover udelukkende med mærker som Miele, Gorenje og Gram, som, vi ved, er alment anerkendte hvidevaremærker, gør Claus Petersen, der er ansat hos Fyns Hvidevare Levering, det klart.

Blandt Fyns Hvidevare Leverings mange kunder er det landskendte badeland, Lalandia, for hvem man over de næste år skal udskifte over 5000 hvidevarer for.

Løsninger tilpasses fuldstændig efter kundens behov

Spørger man Claus Petersen, hvad der ligger til grund for, at man hos Fyns Hvidevare Levering kan lande aftaler som den med Lalandia, lyder svaret på, at virksomheden tilpasser sine løsninger fuldstændig efter kundens behov og ønsker.

- Vi fortæller ikke kunden, hvad vi har. Vi spørger indtil, hvad det er, kunden vil have, og så løser vi det fuldstændig efter disse behov og på disse præmisser. Du får en høj service hos Fyns Hvidevare Levering, slår Claus Petersen fast.

Grundet det faktum, at Fyns Hvidevare Levering ikke har de samme store omkostninger, som fysiske butikker har, kan hvidevareleverandøren tilbyde sine kunder den høje service til en lav pris.

Gør det nemt for kunderne

Det er en stor fordel for Fyns Hvidevare Levering, at de på kundebesøg kan fortælle kunden, at man har det hele ”in house”. Mange andre firmaer i samme branche enten sælger eller monterer kun. Hos Fyns Hvidevare Levering klares det hele af ét og samme firma.

- Der er ingen tvivl om, at vi er sat i verden for at gøre det nemt for vores kunder. Dette er blandt andet, hvad vi skal slå meget på. Vi klarer samtlige dele af processen for vores kunder, hvilket naturligvis gør det oplagt at være kunde hos os, forklarer Claus.

Claus glæder sig i det hele taget over, hvordan det hele ser ud for Fyns Hvidevare Levering lige nu. Virksomheden motiveres af al den positive feedback og anerkendelse, de får, og netop dette vil motivere dem mange år frem.

Læs mere om Fyns Hvidevare Levering på virksomhedens profilside her på BEST OF Fyn

Kontaktinformationer

Fyns Hvidevare Levering
Agerhatten 16 C – 1. th.
5220 Odense SØ
Tlf: +45 50515959
fhl@fhl.as
https://fhl.as/ 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også