26. januar 2017

Fredagsbuffet - hver dag fra kl. 17.30

Fjeldsted Skov Kro tilbyder hver fredag på en lækker buffet 

Fredagsbuffet - hver fredag fra kl. 17.30

Fredagsbuffeten består af over 20 salat-toppings, ovnbagt laks, lækre hjemmelavede blandede salater, minimum 5 slags kød - eksempelvis okseinderlår, porchetta, oksecuvette fra sous-vide (rigtig mørt), marinerede spareribs, hjemmelavede frikadeller, krydrede pølser, varianter af svinemørbrad, mindst 3 slags kartofler - eksempelvis pommes frites, saltbagte kartofler og flødekartofler, peber-, whisky- og bearnaisesauce. Derudover er der kroens hjemmelavede dessert til 50 kr. - hvis man har plads til det!

Reservér gerne bord til fredagsbuffeten, da de i nogle weekender har rigtig mange gæster, og derfor må åbne for øvrige lokaler.

Prisen for Fredagsbuffet er for voksne er 180 kr., børn u/12 år 80 kr., børn u/4 år gratis.

Caféen på Fjelsted Skov Kro

Deres hyggelige og velbesøgte café er omdrejningspunktet på kroen. Her mødes kursister, kendinge fra lokalområdet eller gennemrejsende til kaffe og hjemmebagt brød, frokost eller dagens middag. De bager vores eget brød, røger vores egen laks og sylter vores egne rødbeder. Kort sagt, så er det mere reglen end undtagelsen, at alt er hjemmelavet. Hver dag er dagens middag på menuen. Dagens middag er traditionelle danske retter som kalvesteg, klassisk skinke eller koteletter med traditionelt tilbehør.

Frokostbuffet

Næsten hver dag serverer de frokostbuffet fra kl. 12.00 i caféen. Frokostbuffeten serveres, når vi har kursister i huset, og det har de næsten hver dag. Ring gerne på forhånd for at høre, om der er frokostbuffet. Som udgangspunkt er der traditionelt dansk tilbehør på frokostbuffeten med bl.a. sild, fiskefilet, æggekage, ovnbagt laks, tarteletter med høns i asparges, lune retter, salater og ostefad med hjemmesyltede nødder, kiks og brød - naturligvis er det også hjemmelavet.

Prisen for frokostbuffet er for voksne 160 kr., børn u/12 år 75 kr., børn u/4 år gratis.

Dagens middag

Hverdage ........... kr. 105,-

Weekend ........... kr. 120,-

Ring på 64 88 16 60 for at høre, hvad middagen er i dag.

Læs mere om Fjelsted Skov Kro 

Fjelsted Skov Kro glæder sig til at tage imod dig...

 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også