10. april 2019

Fortnite rykker ind i Arkaden Food Market

Torsdag d. 18. april kl. 13.00 kommer Allingham Danceteam ind i Arkaden Food Market og underviser i de forskellige dansetrin fra det populære spil, Fortnite.

Dans påskeferien i gang

Påskeferien står for døren og der vil være mange forskellige oplevelser for store og små. I Arkaden Food Market skyder Allingham Danceteam underholdningsbarometeret helt i top, hvor den står på undervisning og konkurrence i de mange kendte trin fra Fortnite. Det prisbelønnede spil har i den grad gjort sit indtog blandt børn og voksne, og de velkendte dansescener fra spillet er trukket ud i stuerne, skolegården og i forskellige medier.

Udover at Allingham Danceteam kommer og underviser i alle de sprødeste Fortnite dancemoves, kommer også name it og sælger Fortnite tøj, samt E-Sport Odense opstiller PlayStations til de spilleglade. Senere på dagen afholdes der en dansekonkurrence, hvor et dommerpanel finder den bedste Fortnite-danser, som belønnes med lækre præmier.

Der er på mange måder rig mulighed for at blive den bedste danser i skolegården, når Arkaden Food Market forvandles til en Fortnite træningslejr med dans, tøj og spil d. 18. april kl. 13.00.

Program:

Kl. 13.00: Danseskole i Fortnite dans

Kl. 15.00: Deltag i dansekonkurrence, hvor der dystes i, hvad du har lært i danseskolen.

Mere info:

https://arkadenfoodmarket.dk/event/fortnite-danseskole-og-konkurrence/ 

https://www.facebook.com/events/2301651310109391/

Læs mere om Arkaden Food Market på BEST OF Fyn

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også