20. december 2021

Fjelsted Skov drømmer om kokkeelever under juletræet

Lige nu søger Fjelsted Skov efter ambitiøse og nysgerrige kokkeelever (eventuelt som voksenelev eller i Ny Mesterlære). De tilbyder et sundt og velfungerende arbejdsmiljø med et godt socialt sammenhold på tværs af deres forskellige faggrupper. Du vil opleve en alsidig arbejdsdag med kontakt til gæster. Du kan forvente, at Fjelsted Skov engagerer sig i dit uddannelsesforløb, og at du løbende vil få feedback på dit daglige arbejde af deres køkkenchef og køkkensouschef samt sparring i forhold til dit skoleforløb og dine eksaminer. Derudover har du mulighed for at deltage i deres inspirationstur i 2022, hvor turen går til Alsace. 

Som kokkeelev vil du få en fast vagtplan i køkkenet med fri hver anden weekend. Man arbejder cirka 11 timer per vagt, og arbejdstiden er typisk fra kl. 10 – 21. Du lønnes efter HORESTAs overenskomst, og Fjelsted Skov stiller en midlertidig bolig til rådighed ved behov.

De beskæftiger omkring 30 faste medarbejdere og mange erfarne løsarbejdere. Stemningen hos dem er uhøjtidelig, ambitiøs og professionel, og de har en alsidig hverdag med både private gæster og virksomheder.

Deres daglige fokus ligger på konference- og selskabsarrangementer samt deres café i midten af Fjelsted Skov. De laver ærlig, hjemmelavet mad til alle deres gæster. Fjelsted Skov har rod i det danske køkken, men lader sig gerne inspirere fra andre køkkener i verden. Stedet er placeret i naturlige omgivelser med søer, skove og stier, og i deres folde hygger deres camerounfår og krondyr sig. De har desuden netop anlagt en frugt- og bærhave, og de stiler efter at anvende deres egenproduktion mest muligt i køkkenet. 

De glæder sig til at modtage din ansøgning på kok@fjelstedskov.dk.

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også