1. februar 2019

FitCamp - bootcamp for kvinder

Er du træt af manglende overskud, de overflødige kilo eller kunne du bare godt tænke dig at blive stærkere og sundere?

Få hele pakken med diætist og personlig træner.

Hos Fit&Sund & Proaktiv tror vi ikke på at sundhed er en onesize fits all, men at sundhed er individuelt. På vores bootcamps finder du ingen løftede pegefingre, men i stedet ønsker vi at hjælpe dig med konkrete værktøjer og inspiration til en sundere hverdag. Vi ved nemlig godt at din hverdag er travl, og for de fleste af os har vi allerede skyhøje krav til os selv, hvad enten det er rollen som mor, vores præstationer på arbejdet eller vores hjem det handler om.

Hos Fit&Sund & Proaktiv tror vi på at sundhed er egenomsorg. Det er her du gør noget godt for dig selv, henter energi til hverdagen og skaber overskud til dem du holder af!

nyheder-2018/1_smaa-nyhedsbilleder/suzanne-profil.jpg 

LÆS OGSÅ:
Effektiv laserterapi mod smerter

 

 

FitCamp er en Bootcamp for kvinder der ønsker at reducere fedtprocenten, øge muskelmassen og forbedre formen generelt, og herved opnå øget velvære og sundhed. Træningen tilpasses så alle kan være med, og stadig føle sig udfordrede. Undervejs afholder vores diætist Maria 4 kostworkshops hvor der dels er brugbare tips og tricks til din sundhed, men også refleksionsøvelser der kan være med til at skabe nye aha-oplevelser. Undervejs i forløbet vil der være 5 * målinger/vejning/kropsanalyse, for de der har lyst. På den måde kan vi synliggøre alle dine succes 'er.

Informationsmøde afholdes torsdag d. 7. Februar ‘19 kl. 19:00.

Opstart 19. februar ‘19 kl. 19:00
Spørgsmål og Tilmelding til informationsmøde kan ske på middelfart@fitogsund.dk

Prisen for de 8 uger vil være kr. 1.995,- ved tilmelding inden 10. februar ‘19, og kan deles op i to betalinger.

Ses vi? 

Læs mere om Fit&Sund på BEST OF Fyn

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også