29. august 2016

Find roen i dit liv igen

THRANE-TERAPI vil gerne invitere dig til 8 spændende mandage, hvor du selv er i centrum...

Ved en hektisk hverdag kan det være svært at finde roen. Det hele kan virke så uoverskueligt og man kunne godt trænge til nogle redskaber til at finde overblikket og nå sine mål. Det ønsker Kirsten Thrane / Thrane Terapi at hjælpe dig med! 

Du vil i løbet af 8 mandage slutte af med at have en værktøjkasse, der er fyldt med Mindfulness-redskaber. Da du ved hver session lærer at bruge hvert enkelt redskab... Du vil til sidst kunne mærke øget livskvalitet!

Er det noget for dig? 

Start 5. september, 8 mandage fra 19 - 21 

Prisen er 1.800,- kr

Tilmelding til kirstenth@gmail.com

Læs mere om kursuset her...

 

I en hektisk hverdag kan det være svært at have ro, overblik og nå sine personlige mål. Hverdagen handler ofte kun om alle de praktiske. Det kan være svært at nå det hele, og det der først ryger, er ofte alle de gode ting, som man vil gøre for sig selv. Værdierne kan gå tabt i et liv, der bare kører derudaf. 
Kender du det?
Oplever du også, du ofte går på kompromis med dine drømme og mål?
Kender du overhovedet dine drømme og mål?
På dette kursus lærer du at mærke dig selv, så du får ro til at være i livet og ikke farer fra det ene til det andet uden nærvær i nuet.

På 8 mandage får du en værktøjskasse fyldt med Mindfulness-redskaber. Mellem hver session integrerer du disse i din hverdag, så du efter kurset mærker en øget livskvalitet.
Læs mere på min hjemmeside. Du kan eventuelt melde dig til mit nyhedsbrev, så bliver du løbende opdateret om begivender.

Pris 1.800 kr
Start 5. september, 8 mandage fra 19 - 21

Tilmelding til kirstenth@gmail.com

 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også