23. december 2021

Få produkterne fra din webshop vist på Google

BEST OF Online.dk tilbyder nu deres webshopkunder, at de kan få deres produkter vist på deres Google My Business-profil, så de lettere kan blive fundet på Google.

Google My Business skifter navn til Google Business Profile, og det medfører nye features, som man med fordel kan prioritere sammen med sin lokale SEO-strategi. Blandt andet muligheden for nemmere at tilføje produkter fra sin webshop på sin Google My Business/Google Business Profile - og således muligheden for lettere at blive fundet på Google. Fordelen er, at potentielle kunder allerede i søgeresultaterne på Google kan se, hvad du tilbyder på din webshop.

Google My Business giver dig rig mulighed for at fylde mere i søgeresultaterne på Google, og der er således ingen grund til ikke at have den udfyldt med så mange informationer som muligt. 

Skal du have hjælp til din søgemaskineoptimering/SEO? Eller vil du gerne have hjælp til at få dine webshop-produkter tilføjet til Google My Business? Så kan du tage kontakt til mediebureauet BEST OF Online.dk via +45 53 860 960 eller info@bestofonline.dk.

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også