19. november 2018

Få et kvart køkken - 25% rabat hos Kvik Lillebælt

Black Friday spreder sig i Lillebæltregionen

Der er lagt op til en rekordstor indkøbsdag i Fredericia den 23. november til Black Friday. Den amerikanske tilbudstradition har nu også spredt sig til større indkøb som køkken, bad og garderobe.

Der bliver gang i butikkerne fredag den 23. november. Det er nemlig den traditionsrige Black Friday, som igen i år spås til at blive den største handelsdag i Danmark. 

I Fredericia er flere og flere butikker hoppet med på den amerikanske indkøbstrend, og det er nu ikke længere kun legetøj, elektronik og cremer, du kan købe med store rabatter på denne særlige dag. Kvik Lillebælt, som er den lokale køkkenbutik i Lillebælt-regionen, holder i lighed med tidligere år også Black Friday, og forventningerne er store:

 ”Baseret på erfaringerne fra tidligere år, forventer vi et stort rykind i de kommende uger. På selve dagen gør vi naturligvis noget særligt ud af butikken, og selv om vi i forvejen har nogle af markedets billigste køkkener, garderober og badeværelser, er 25 procent rabat på de primære produktgrupper stadig en meget kærkommen besparelse for de fleste – eller måske netop det der skal til for at budgettet stadig hænger sammen, når drømmekøkkenet skal have de sidste opgraderinger. Samtidig har vi netop fået en række nyheder ind, så vi regner med, at der bliver godt gang i butikken” udtaler Lasse Thomsen, som er indehaver af Kvik Lillebælt i Fredericia

 ”Modsat de fleste øvrige butikker, der kører med Black Friday-tilbud, gælder rabatten på 25 procent i 14 dage hos Kvik. På selve dagen, kan du i butikken nemlig hente et værdibevis, der giver dig ret til rabatten i to uger, så du i ro og mag kan få tid til at måle op og få indrettet og beregnet drømmekøkkenet, -badeværelset eller garderoben – for rabatten gælder naturligvis også inventar til husets øvrige rum”, forklarer Lasse Thomsen

 ”Mig bekendt er vi de første i branchen til at give kunderne denne exceptionelle mulighed. Det handler jo ikke kun om at skal have solgt nogle varer, men også om at vi kun ønsker tilfredse kunder, og derfor vil vi gerne give kunderne mulighed for at få indrettet deres drømmerum i ro og mag sammen med vores konsulenter, så de ender med det den helt rigtige løsning – uden stress og impulsbeslutninger,” slutter Lasse Thomsen.   

Læs mere om KVIK Lillebælt på BEST OF Fyn

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også