24. november 2021

Eventyrligt julemarked

Weekender spækket til med nostalgi og juleaktiviteter for hele familien.

Eventyrligt Julemarked ser frem til at åbne dørene til et storslået og autentisk julemarked i Odense, de to første weekender i december, med kunst, kultur og kvalitetsfødevarer i H.C Andersens kvarter. Julemarkedet vil være fyldt op med alskens dygtige, danske producenter, som kommer med dansk håndværk, design og fødevarer, der passer lige ned i julekurven.

Besøgende kan udover de mange indbydende salgsstader glæde sig til en masse madboder, hvor man kan mæske sig i alverdens lækkerier, lokale øl, æbleskiver og gløgg.

Markedet byder også på kulturelle og historiske oplevelser. Eventyrligt Julemarked samarbejder med lokale kulturinstitutioner og julemarkeds naboer for at sikre den lokale forankring, herunder ODEON og Møntergården, som begge under Eventyrligt Julemarked vil have en masse juleaktiviter og underholdningsindslag på programmet.

På Eventyrligt Julemarked kan man bl.a. se frem til H.C Andersens Paraden, og man kan følge forfatterens fodspor med Eventyr på Fodrejsen. Hestevognen spændes for, så man kan køre en hyggelig tur gennem de rustikke gader, Vægterne I Odense vil gøre entre og Lirekassemanden vil sprede julestemning med gademusik.

Der vil være optræden fra Odense Dramaskole og danseoptræden fra Danseakademi City Ballet samt julesangsmarathon hos Vor Frue Kirke. Tag børnene under armen og besøg Børnecafe Ællingen, hvor de kan tegne tegninger til hospitalindlagte børn eller tag forbi Legoland, som kommer og stiller op til eventyrlige byggeaktiviter foran ODEON.

Vi har selvfølgelig også sørget for en masse musikalske indslag for at finde den helt rette julestemning frem. Vi glæder os til at præsentere H.C Andersens koret, Cantarellerne, Phønix, FDF jule-brass-band, Gospelkoret Emmaus, Con Moto Koret, 13 Rigtige og Thomas Storm, som sammen med Karolina Bogus spiller julen ind.

Holdet bag Eventyrligt Julemarked glæder sig helt vildt til, at julemarkedet løber af stablen: "Vi glæder os til et par eventyrlige og kulturelle weekender" siger Tine Petersen, Eventyrligt Julemarkeds leder. “Vi har knoklet for at få stablet et julemarked på benene, som udover de indbydede salgs- og madboder også har underholdningsindslag for hele familien, som er i Eventyrligt Julemarkeds ånd".

Julemarkedet har udover nævnte en masse andet godt på programmet, som man kan læse mere om HER.

Eventyrligt Julemarked afholdes de to første lørdag-søndage i december og har åbent fra 10.00-18.00 om lørdagen og fra 10.00-17.00 om søndagen. Gratis entre.

*Fotos: VisitOdense.

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også