20. august 2019

ETS Ejby Tømrer & Snedker - Ugens Virksomhed, uge 34 - 2019

I over 50 år har ETS Ejby Tømrer & Snedker og efternavnet Jacobsen været garant for tømrerarbejde af højeste kvalitet på hele Vestfyn.

Det er de stadig, nu hvor 3. generation i familieforetagendet er sikret, med Michael Jacobsens indtrædelse som medejer i nyere tid. Kunder og samarbejdspartnere kan derfor trygt regne med at få leveret kvalitetsarbejde i mange år frem.

Stolte familietraditioner
Sammenlagt har firmaet over 100 års erfaring delt mellem farfar, far og søn. Det nuværende ETS Ejby Tømrer & Snedker kom i familiens eje i 1995. I dag tæller firmaet 21 ansatte, hvor en af dem rent faktisk har været med fra starten i 1995. Det viser, om noget, at vi her snakker om en god og solid arbejdsplads.

ETS Ejby Tømrer & Snedker leverer alt i tømrerarbejde, det være sig trapper, tagarbejde, energirenovering, restaurering, døre og vinduer. Fordelingen er 50/50 mellem privat og erhverv.

Der varetages både total- som fagentreprise og samarbejdes med dygtige ingeniører, arkitekter og andre gode samarbejdspartnere - fortrinsvis lokalt om muligt.

Specialisering
Et sted hvor ETS Ejby Tømrer & Snedker skiller sig markant ud, er med deres speciale i vinduer og døre til fredede og bevaringsværdige huse - som f.eks. i den gamle bydel i Middelfart.

Det kræver sin håndværker at arbejde med alt andet end standardmål. Netop derfor er firmaet godt rustet, ved udelukkende at have veluddannede tømrere med solid erfaring ansat.

En livsstil
At bo og arbejde tæt på kunderne og familien forpligter på den gode måde og giver en helt anden fleksibilitet og tilgængelighed. Det er en livsstil hvor arbejdsdagen sjældent passer ind i et format der hedder 8-16.

- Men hvad gør det når høj arbejdsmoral kombineres med kollegaer i godt humør, glade kunder, samarbejdspartnere og et solidt netværk, siger Michael Jacobsen. En fortsat glæde for det gode håndværk, fornægter sig heller ikke i det daglige arbejde.

Faglig stolthed
Gamle dyder som at overholde aftaler, udføre godt arbejde og aflevere i pæn stand - i det hele taget stå inde for hvad man laver - holdes højt i hævd hos ETS Ejby Tømrer & Snedker. Det er en af grundene til at fremtiden tegner lys, med stor ordretilgang og rigtig mange opgaver igang.

Adresse: Nørregade 137, 5592 Ejby
Telefon: 64 46 17 12
Hjemmeside: https://ets-ejby.dk/

Læs mere om ETS Ejby Tømrer & Snedker HER

Skrevet af:
Stephan Green
BEST OF Fyn

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også