18. februar 2022

Er det tid til en tilbygning?

Er pladsen blevet trang i dit hjem, og overvejer du at bygge til? Hos Murerfirmaet Rishøj A/S giver de dig gerne et uforpligtende tilbud på en tilbygning, der giver din familie mere plads, og som tilpasses stilen på din bolig.

Murermestervillaen var oprindeligt bygget til den gennemsnitlige familie. Dog er tiden løbet lidt fra byggeriet – både hvad angår vedligeholdelse, men også i forhold til det familieliv, vi lever i dag, hvor vi bruger huset anderledes, end det var tilfældet, da det i sin tid blev bygget. Derfor kan det i mange tilfælde være nødvendigt med en renovering eller en tilbygning til det eksisterende hus. 

Det kan være svært at lave en tilbygning til en murermestervilla, der ser naturlig ud, og hvor man undgår at ødelægge murværket. Derfor anbefaler Rishøj A/S, at du bruger håndværkere til arbejdet, som har mange års erfaring fra lignende opgaver.

Og hos Murerfirmaet Rishøj A/S er de vant til at arbejde med renovering af- og tilbygninger til murermestervillaer og kan derfor også stå for hele entreprisen.

Er du interesseret?
Så kan du ring på tlf. 64 49 11 28 eller skriv en mail til post@rishoejas.dk, så står de klar til at hjælpe.

Du kan også læse mere om tilbygninger på deres hjemmeside HER.

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også