16. januar 2020

Engageret og erfaren møbelsælger søges hos Bolighuset Werenberg

Er du en kompetent, kvalitetsbevidst og udadvendt møbelsælger med erfaring i bagagen? Har du lyst til at blive en del af en ambitiøs virksomhed i rivende udvikling? Trives du med at tage ansvar, have direkte kundekontakt og arbejde selvstændigt - men samtidig være en teamplayer? Er du positivt indstilles og trives i et arbejdsmiljø med en uformel omgangstone? Så er det DIG, de søger som deres nye møbelsælger til Bolighuset Werenberg!

Om jobbet

Som møbelsælger hos dem bliver du en del af Danmarks største selvstændige bolighus med 25 medarbejdere og med placering i Brenderup på Fyn. Du vil blive en del af et team bestående af 10 sælgere, som hver især besidder ekspertviden inden for forskellige fagområder, men hvor fællesmålet er at sælge og rådgive deres kunder på bedste vis. Der arbejdes efter frihed under ansvar-princippet, og dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

  • Salg af møbler
  • Reklamationshåndtering
  • Direkte kundekontakt
  • Kontakt til leverandører/producenter
  • Ordreoprettelse
  • Samling af møbler
  • Messedeltagelse
  • Optimering af butik

Dine kvalifikationer

De forestiller sig, at du har en relevant baggrund. Det er vigtigt, at du har flere års erfaring inden for faget, og kan påtage dig ansvaret for de enkelte opgaver. Du er rutineret bruger af Microsoft C5 og Outlook. Som person besidder du et udpræget servicegen, og har en løsningsorienteret tilgang. Du er udadvendt og engageret med godt humør og positiv energi, samt trives i en virksomhed med en åben og direkte kommunikation.

De tilbyder

En spændende og alsidig stilling i en ambitiøs virksomhed med stort ansvar, hvor dine faglige kvalifikationer kan sættes i spil. Derudover kan de tilbyde attraktive løn- og ansættelsesforhold i et super arbejdsmiljø med en uformel kultur og gode kolleger.

Sådan søger du

Lyder denne stilling, som noget lige for dig? Så send din ansøgning, CV, samt relevante bilag til post@werenberg.dk. Ansøg gerne hurtigst muligt, da de holder samtaler løbende...

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også