20. juni 2019

Balloner til studenterfest og meget mere...

Det er igen blevet tid til at en masse unge mennesker, skal have huen på hovedet - og det skal da fejres! En færdig studentereksamen og et bevis på, at man er klar til den store verden, skal fejres med en kæmpe fest, og der skal ikke spares på noget. Derfor disker Eldrup Event op med en masse flotte ballondekorationer, som passer perfekt til din fest, så der kommer den helt rigtige stemning. 

Eldrup Event har eksisteret i 9 år, og er den fortrukne ballondekoratør i hele landet. De har lavet dekorationer til alt fra butiksåbninger og receptioner til brylluper og barnedåbe. Eldrup Event har altså stor ekspertise indenfor området, og ved præcis, hvad der passer bedst ind til diverse festligheder. De har både øje for de små detaljer, samt det miljøvenlige - deres balloner er nemlig af latex, så de er 100% nedbrydelige.   

Så hvis du står og mangler lidt pynt til din studenterfest eller anden festlighed, som både kan piske stemningen op, og som er miljøvenligt, så tag et smut forbi deres facebookside her, og se om det er noget for dig.

Du kan også læse mere om Eldrup Event her.  

De glæder sig til at pifte din fest op.

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også