27. august 2018

EL:CON udvider i Syddanmark

 – og holder indvielsesreception

EL:CON A/S er en landsdækkende installatørvirksomhed med over 700 ansatte på lokationer i hele landet – virksomheden har i 2018 etableret to nye afdelinger i Syddanmark i henholdsvis Odense og Esbjerg.

»Vi har fokus på at tilbyde nye kunder totalløsninger inden for vores brede pallette af kompetencer. Her taler vi om alle eltekniske ydelser lige fra elinstallationer over termografering og til automation og indeklima. Vi betragter os som specialister inden for drifts-, produktions- og energioptimeringer, om det er på store eller mindre projekter,« forklarer servicechef Jesper Lund Hansen.

EL:CON opkøbte i starten af 2018 CTS-virksomheden Intelligent Bygningsautomatik i Odense, og har netop etableret en serviceafdeling på samme lokation med henblik på at styrke den vækststrategi, virksomheden har lagt for regionen i Syd.

Jesper Lund Hansen supplerer: »Vi har planer om at ansætte flere dygtige folk til vores afdelinger både i Odense og Esbjerg, og vi vil qua vores størrelse kunne tilbyde ydelser fra hele vores kompetencepallette – med specielt fokus på service.«

Han fortæller videre, at medarbejderne på lokationerne i Odense og Esbjerg er kendetegnet ved at være folk med stort lokalkendskab.

I Odense er serviceleder Ole Jakobsen klar til at svare på henvendelser på telefon 4122 2314.

Ny serviceforretning indvies i Esbjerg
EL:CON har i flere år bemandet en lokation for virksomhedens Trafik og infrastrukturafdeling i Esbjerg i forbindelse med drift og vedligehold af kommunens vejbelysning. I sommeren 2018 har vi udvidet afdelingen med en serviceforretning, der ligeledes varetager hele EL:CONs kompetencepallette.

»Vi holder indvielsesreception for alle interesserede i Esbjerg fredag den 7. september 2018 på lokationen Lillebæltsvej 14. Vi håber at få lejlighed til at fortælle om, hvordan vores eltekniske løsninger kan bidrage til store besparelser hos vores kommende kunder,« forklarer Jesper Lund Hansen.

På indvielsesdagen vil EL:CONs Trafik og infrastrukturafdeling demonstrere den type kurvevogne, der servicerer vejbelysningen, ligesom termograferingsafdelingen demonstrerer, hvordan vi udfører opgaver med en drone.

EL:CON håber, at interessen for virksomhedens løsninger har stor interesse, og at mange kommende samarbejdspartnere og kunder lægger vejen forbi vores nye servicelokation fra kl. 12.00 – 16.00, hvor vi byder på grillpølser samt drikkevarer.

I Esbjerg er serviceleder Esben Tærsker klar til at svare på henvendelser på telefon 6124 3548, og projektleder i Trafik Rasmus Bolding Jessen kan træffes på telefon 4122 2250.

Om EL:CON
EL:CON er en solid landsdækkende installatørvirksomhed med over syvhundrede medarbejdere, hovedkontor i Aarhus og afdelinger i hele landet. Virksomhedens størrelse og landsdækkende net af lokale afdelinger betyder, at vores kunder altid kan trække på tekniske specialister og store ressourcer inden for blandt andet elinstallation, bygningsautomatik, energioptimering, løsninger til vedvarende energi, sikring, indeklima, automation, termografering, forsyningsanlæg, vejbelysning og trafiksignaler. EL:CON er ejet af energiselskabet NRGi. Se mere på www.elcon.dk

Læs mere om EL:CON på deres profilside på BEST OF Fyn

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også