4. juni 2018

EL:CON SAILINGTEAM har ambitioner

I forbindelse med den landsdækkende installatørvirksomhed EL:CON A/S’ køb af CTS-virksomheden Intelligent Bygningsautomatik i Odense har vi samtidig overtaget sponsoratet af en sejlbåd af typen Contrast 36 »EL:CON« inklusive en besætning på syv mand – EL:CON SAILINGTEAM.


Med sponsoratet af EL:CON SAILINGTEAM ønsker EL:CON at give det nordfynske sejlsportshold mulighed for fortsat at befinde sig i toppen af i de sejladser, holdet deltager i og indtil videre har haft god succes med – og opnået.

»Vi ser frem til samarbejdet med vores nye CTS-kollegaer i Odense, og vi håber på mange spændende oplevelser på havet og gode sejlsportsresultater med EL:CON SAILINGTEAM,« forklarer regionsdirektør i EL:CON Jens Christian Lundholt.

Sejlsportsholdet med base i Bogense på Fyn sejler i en Contrast 36 og har ambitioner om at deltage i flere kapsejladser i løbet af 2018 – blandt andet Palby Fyncup, Njordsejladsen, lokale ugentlige aftensejladser, Brandsø rundt med flere.

EL:CON SAILINGTEAM ser frem til at møde kunder, forretningsforbindelser og andre med interesse for sejlsport, når vi lægger til kaj i løbet af 2018. Vi fortæller gerne meget mere om, hvad virksomheden EL:CON kan tilbyde inden for vores brede vifte af kompetencer.

Ønsker du at vide mere?
CTS-tekniker Rune la Cour Dyrvig er skipper på »EL:CON« og står gerne til rådighed, hvis du ønsker at få mere at vide om EL:CON SAILINGTEAM, han træffes på telefon 6124 3550. Regionsdirektør Jens Christian Lundholt fortæller gerne mere om virksomheden EL:CON og tankerne bag sponsoratet af EL:CON SAILINGTEAM, han træffes på telefon 4122 2264.

Læse mere om EL:CON på BEST OF Fyn

 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også