17. december 2018

EL:CON Nr. Aaby – Ugens Virksomhed i Lillebælt, uge 51 – 2018

Siden EL:CONs grundlæggelse i 1984 er elinstallatørvirksomheden gået fra at være ‘blot’ en lokalinstallatør og til at være en samlet kæde, der tæller flere afdelinger rundt i hele Danmark. En del af EL:CON og altså én af Danmarks førende installationsvirksomheder finder man i Nørre Aaby. Denne afdeling, som serviceleder, Claus Ahlmann, står bag, blev stiftet i 1995 og har siden da kørt derudad.  

Gode medarbejdere har gjort forskellen 

En stor del af EL:CON Nr. Aaby har været og er serviceleder, Claus Ahlmann, der i over 23 år har stået for den daglige drift af afdelingen samt kundekontakt. Selvom Claus har været en central figur i mange år, slår han det dog fast, at gode medarbejdere har været den reelle grund til, at EL:CON Nr. Aaby stadig eksisterer i bedste velgående den dag i dag.  

- Jeg har været utrolig heldig med at have nogle rigtig gode medarbejdere ved min side gennem alle årene. Mine kollegaer forstår kundens problemer, og ud fra det leverer de nogle gode løsninger, forklarer Claus.  

EL:CON i Nørre Aaby varetager ligesom resten af elektrikerkæden både opgaver for private kunder, for det offentlige og for erhverv. Ifølge Claus selv er ingen kunder nemlig hverken for store eller for små.

Lærlinge er et hovedfokus 

At Claus Ahlmann gennem årene har været heldig med at få gode medarbejdere ind, er formentlig ikke helt så tilfældigt endda. I hele EL:CON-kæden har man over flere år og ved hjælp af blandt andet ‘buddyordninger’ nemlig haft et hovedfokus på lærlinge. 

I hele EL:CON er der et vist fokus på at gøre meget ud af lærlinge. Vi vil gerne have så mange i lære, som det er muligt. Når man er lærling hos os, får man en ‘buddy’, som man kan gå til, hvis man har nogle problemer eller udfordringer, som man mangler hjælp til. Vores ‘buddyer’ er færdiguddannede og betroede elektrikere hos EL:CON, der har til opgave at tage sig af lærlingene, hvis eller når der er behov for det, slår Claus Ahlmann fast.  

Ud af de i alt ni medarbejdere, som udgør EL:CON Nr. Aaby, er to af disse lærlinge. Claus tilføjer, at hovedfokus på lærlinge er pålagt med det mål at dygtiggøre kommende medarbejdere bedst muligt, således de helt naturligt kan overtage, efterhånden som de ældre medarbejdere går på pension. 

Vil fortsat udvikle og uddanne sig 

Selvom det hele kører, som det skal hos Claus Ahlmann og resten af EL:CON-afdelingen i Nørre Aaby, er målet, at afdelingen skal udvikle og uddanne sig i endnu højere grad. 

- Vi udfører et godt stykke arbejde. Ellers ville vi heller ikke have eksisteret i så mange år. På trods af dette vil jeg dog meget gerne have, at vi fortsat udvikler og uddanner os i endnu højere grad. Folk skal i endnu højere grad se os som en helt naturlig samarbejdspartner at vælge - og særligt indenfor vedvarende energi, som vi gør meget indenfor, og som kunder efterspørger i højere og højere grad. Vedvarende energi er sindssygt spændende, og det er fremtiden, slutter Claus Ahlmann.  

Læs mere om EL:CON på virksomhedens profilside her på BEST OF Fyn

Kontaktinformationer 

EL:CON Nr. Aaby A/S 
Industrivej 12 – 5580 Nørre Aaby 
Tlf: 72 66 70 90 
nr-aaby@elcon.dk  
https://elcon.dk/elcon/afdelinger/fyn/nr-%C3%A5by/  

 

Skrevet af:
Mads Egmose
BEST OF Fyn

 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også